Cum se poartă fiica Andreei Bănică de când are un frățior

andreea_banica_copil.jpg

andreea banica
Andreea Bănică și Sofia (7 ani)
foto: arhivă personală

Andreea Bănică (38 de ani) și soțul său Lucian Mitrea trăiesc un vis de trei luni, de când solista a devenit mamă pentru a doua oară. Și dacă până acum fiica celor doi nu și-a exprimat dorința de a avea un frate, de când e sora mai mare, Sofia (7 ani) e complet schimbată.

Mândră de felul în care se poartă fiica ei după ce a venit pe lume micuțul Noah, Andreea Bănică a făcut câteva mărturisiri personale pe blogul ei. "Despre Sofia vă pot spune că nu își dorea o surioară sau un frățior, însă când a auzit că mami are un bebe în burtică s-a bucurat și mă întreaba aproape zilnic despre bebe, cum este, ce face. Îi placea să stea să vadă cum șe mișcă. Mă întreaba dacă și ea a făcut la fel, dacă tot așa de mult se mișca. Își dorea mult să doarmă cu mine când îl aveam pe Noah în burtică, însă știa că ar putea fi riscant și mă proteja spunându-mi: da mami, știu că te pot lovi", s-a destăinuit vedeta.

andreea banicaZoom
Andreea Bănică, alături de Sofia și Noah
foto: arhivă personală

Blondina a detaliat cum are grijă Sofia de frățiorul său. "După ce am născut, nu am mai scăpat și m-am pomenit cu ea în pat cu noi spunându-mi că vrea să doarmă cu mine și cu Andreiuț (așa îl alintă pe Noah Andrei). Nu trece zi în care să nu îl mângâie, să îl pupe pe cap, să-i cânte. Este iubitoare, protectoare și își dorește să facă cât mai multe lucruri cu el", a mai spus vedeta.
loading...
Loading...

Citește și