Cum se menține în formă Michaela Prosan, personajul principal din serialul «Fructul oprit»

sonia_tudor_fructul_oprit.jpg

Michaela Prosan și Adrian Titieni, în serialul Fructul Oprit

Michaela Prosan, personajul Sonia din serialul «Fructul oprit» a devenit foarte cunoscută de câteva luni, de când producția a prins la publicul din România. Este foarte apreciată pentru talentul pe care îl are, dar și pentru frumusețea ei, chiar dacă este un personaj cu caracteristici contradictorii, schimbându-și des stările de spirit, între marile ei iubiri.

Actrița a mărturisit că cel mai important lucru pentru ea este somnul. Dar nu este singura activitate care o face să fie relaxată, Michaela face și sport, iar pe lângă toate aceste lucruri, are grijă să mănânce sănătos. 

“Pentru mine, somnul de calitate e aur. Și sportul. M-am cam neglijat în ultima vreme, dar încerc să compensez cu o alimentație sănătoasă, încerc.:) Cel mai bun beauty tip din toate timpurile este încrederea în sine, restul sunt doar măști …de avocado, argilă și lista este lungă“, a mărturisit Michaela Prosan

Michaela Prosan a explicat faptul că nu s-a văzut făcând altceva decât teatru și film, iar pasiunea pentru actorie a simțit-o în perioada liceului, făcând alegerea de a urma această meserie. 

fructuuul.jpg

Actorii din serialul Fructul Oprit

“Da, am terminat un liceu de arhitectură, arte ambientale și design. Țin minte că eram nehotărâtă în privința a ceea ce urma să fac pe viitor: arhitectură, design de interior… Și atunci când ești indecis există spațiu cât să poți să optezi și pentru altceva . În cazul meu, a fost actoria. Din momentul în care mi-am asumat alegerea și până în prezent, toată energia mea a fost canalizată către meseria pe care mi-am ales-o și nu am trădat-o de-a lungul acestor ani, dimpotrivă, am prioritizat-o. N-a fost ușor, lucrurile n-au fost tot timpul roz, dar îmi place să cred că toate situațiile pe care le-am întâmpinat – bune, rele – au fost în favoarea mea”, a mărturisit protagonista serialului. 
 

loading...
Loading...

Citește și

  • Actrița Adriana Trandafir a dezvăluit faptul că perioada ce a urmat după pensionarea sa i-a adus multe beneficii, printre care și una dintre cele mai bune oferte din carieră, și anume rolul în serialul „Fructul oprit”, pe care aceasta îl consideră ca fiind un cadou din partea lui Dumnezeu.

  • Patru Paun, Fructul oprit, Antena 1, serial romanesc, interviu, debut

    Serialul „Fructul oprit”, care a început pe 15 ianuarie, la Antena 1, are în distribuție un tânăr debutant, dar care deja le-a cucerit atât pe colegele lui, cât şi pe telespectatori. Alex, personajul interpretat de el, a apărut gol la duş, este mereu „vânat” de personaje feminine şi apare în multe secvenţe la bustul gol. Despre Petru Păun (30 de ani), noul star de la Antena 1, aflaţi mai multe în interviul următor.