Cum se distrează Jojo și fiica ei de Paște. Ce familie frumoasă are actrița

jojo-paul-ipate-zora-fiica.png

Ce imagine emoționantă a publicat Jojo cu fiica ei de Paște
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Jojo și Paul Ipate au sărbătorit în cel mai frumos mod sărbătorile pascale, și anume, alături de familie. Jojo și-a surprins în mod plăcut admiratorii virtuali, după ce a publicat primele imagini în care îi arată chipul fetiței ei, micuța Zora. Dacă până acum fetița a fost fotografiată doar cu spatele, iată că fanii cuplului o pot acum admira în toată splendoarea, căci, într-adevăr, Zora este adorabilă și a reușit deja să cucerească inimile internauților.

Asemenea mai multor vedete autohtone, dar și internaționale, Jojo a decis de-a lungul timpului să fie o mămică protectivă cu cei doi copii ai ei.

Jojo a publicat o fotografie emoționantă cu fiica ei, de Paște, arătându-le fanilor cât de fericite sunt împreună. Au pictat ouă și au sărbătorit Paștele în mod tradițional.

jojo.jpg

Jojo și fiica ei sunt cele mai bune prietene
Foto Instagram

„Eu și Zoricel libere ca păsările cerului! Ne-am lăsat coafate de vânt și acum suntem pregătite de mers în vizită. Iubesc să merg la curte și să văd de jur împrejur numai câmp și cer. Poate pentru că sunt o fată care a crescut simplu, înconjurată de lucrurile astea magice. Abia așteptam zilele călduroase când vom alerga prin iarbă în tălpile goale. Sper că aveți un Paște așa cum vi l-ați imaginat. Vă dorim Paște liniștit în continuare! #Paște liniștit”, a scris actrița pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • Cătălina Grama – Jojo și-a serbat ziua de naștere, 22 aprilie, alături de soțul ei, Paul Ipate, colegii din serial, prieteni, dar și membri ai familiei. Vedeta a împlinit 38 de ani și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce, în urmă cu o seară, ea a petrecut cu prietenii ei.

  • jojo liber ca pasarea cerului

    Probabil că nu ne vom mai întâlni prea curând cu scenele de nuditate în care apare Jojo în filmul "Poker", dar actriţa revine într-un rol incitant în noul serial de la Antena 1, "Liber ca pasărea cerului". Fosta concurentă de la Asia Express este în noua producţie o femeie divorţată, bogată şi strălucitoare, iar momentele în care poartă ţinute sexy nu sunt deloc puţine la număr.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1