Cum se distrează Codin Maticiuc la mare

codin_miami.jpg

Codin Maticiuc s-a ditrat la mare alături de prieteni

Codin Maticiuc are parte de câteva zile de relaxare la mare, în compania prietenilor lui. El a fost surprins de fotografii click! în timp ce se distrează și fumează dintr-o țigară. El se simte foarte bine și nu pare să aibă vreo grijă.

Codin Maticiuc a salutat mai multe persoane care au venit la el să stea de vorbă și este vizibil încântat de faptul că s-a întâlnit cu oameni pe care îi cunoaște și cu care se simte apropiat. 

liviu-varciu-catalin-botezatu-catalin-cazacu-catalin-scarlatescu.jpg

Cu cine s-a distrat la mare Vârciu și Cazacu

La câțiva metri depărtare, Cazacu, Vârciu și Scărlătescu s-au întreținut în glume și s-au simțit foarte bine cu toții. În cealaltă parte a localului, Marcel Toader se îmbrățișa cu o femeie misterioasă, semn care ne face să credem că a trecut peste toate problemele din viața amoroasă.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Sunt necăsătoriţi şi le place enorm acest statut! Trei bărbaţi celebri din România au făcut furori la capitolul cuceriri şi, dacă ar scrie o carte împreună, cu siguranţă că s-ar vinde ca pâinea caldă. Motociclistul Cătălin Cazacu, afaceristul Codin Maticiuc şi fostul cântăreţ Liviu Vârciu au un palmares bogat la capitolul amor.

  • Ilie Năstase a fost arestat de două ori în aceeași zi din cauza faptului că a fost prins la volan după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool. Codin Maticiuc a sărit în apărarea lui, explicând pe rețelele de socializare faptul că ar trebui să fim mai atenți cu el și să nu-l judecăm pentru greșelile involuntar făcute, dat fiind faptul că ne mândrim cu un asemenea om în țara noastră.