Cum se distra iubitul Biancăi în București, înainte să devină cunoscut

A pus capăt tuturor speculaţiilor şi a recunoscut că inima îi bate pentru un alt bărbat. Bianca Drăguşanu are o relaţie cu fostul luptător britanic Tristan Tate, pe care l-a cunoscut în urmă cu câteva luni. Totodată, blondina a dorit să mai menţioneze că nu l-a înşelat niciodată pe Victor Slav, tatăl fetiţei ei, Sofia Natalia.

Bianca Drăguşanu (36 de ani) a anunţat, zilele trecute, despărţirea de Victor Slav, cu care a rămas acum doar colegă la Kanal D, şi a fost deja surprinsă la braţul unui alt bărbat, mai tânăr decât ea cu şase ani. Tristan Tate (30 de ani) este cel care i-a furat inima prezentatoarei de la “Te vreau lângă mine”. Fost sportiv de performanţă, actual comentator şi un dibaci om de afaceri, tânărul cu tată american şi mamă englezoaică s-a îndrăgostit de România în urmă cu aproximativ trei ani, atunci când a decis să-şi construiască viaţa aici. ”Îmi asum faptul că, acum, sunt o femeie liberă.

14-foto-1-3gfdg-col-bianca.jpg

Bianca şi Tristan nu-şi mai ascund relaţia

Despre Tristan ce pot să spun? În primul rând, nu pot să spun că am o relaţie, ci că mă întâlnesc cu cineva. Suntem, nu ştiu cum să spun, în tatonări. Ne întâlnim, dar nu putem vorbi de o relaţie, pentru că nu ştim ce ne rezervă viitorul, dar pot să spun că în prezent suntem foarte bine.

14-foto-2-3-col.jpg

Fraţii Tate, surprinşi anul trecut la o terasă de fiţe din Bucureşti

Ne ştim de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun că el nici nu ştia cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a vazut în poză.

Oricum, vorbim doar în engleză, aşa mă mai perfecţionez şi eu. Vorbim non-stop, dar de văzut, mai răruţ. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri şi om de televiziune, am şi un copil de care mă ocup cât de mult se poate, aşa că am ieşit de doar câteva ori la cină, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut”, a recunoscut Bianca pentru  emisiunea ”Wowbiz”, de la Kanal D. Iată că, după ce s-au mutat în Capitală, fraţii Tate au început să guste viaţa de Dorobanţi şi să devină clienţi fideli la localuri de lux, unde îşi etalau bolizii de sute de mii de euro. Andrew şi Tristan au fost surprinşi vara trecută, de fotoreporterii Click!, la o terasă de fiţe, în timp ce luau prânzul. În parcare îi aştepta superbul Aston Martin, de 200.000 €.

Loading...