Cum a scăpat Gabriela Cristea de vergeturi, cea mai mare problemă de piele în sarcină

gabriela_cristea_main.jpg

gabriela cristea
Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinții unei fetițe peste două luni
foto: arhivă personală

Gravidă în șapte luni, Gabriela Cristea a vrut să mai prindă o bălăceală la mare înainte să intre în linie dreaptă cu sarcina. Vedeta a respectat însă orele de plajă și și-a scos burtica la soare abia după ora șase seara.

Gabriela Cristea a publicat pe contul personal de Facebook o imagine foarte frumoasă de la plajă, cu burtica la vedere. Prietenele virtuale ale gazdei emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, au remarcat imediat absența vergeturilor, o problemă de piele cu care se confruntă majoritatea gravidelor, mai ales în ultimele luni de sarcină.

Supusă unor presiuni foarte mari, pielea își pierde elasticitatea și apar așa-numitele vergeturi, niște cicatrici inițial de culoare roțu-violet, care devin cu timpul albe. Majoritatea femeilor însărcinate se confruntă cu această problemă, așa că nu e de mirare că burtica perfectă a Gabrielei Cristea a trezit invidie în mediul online.

gabriela cristeaZoom
Gabriela Cristea și-a afișat mândră burtica la mare
foto: arhivă personală

 

Mămicile din lista de Facebook a Gabrielei i-au cerut imediat sfaturi, iar răspunsul vedetei a venit prompt. ”Din păcate, poți să abuzezi de orice cremă, dacă ești predispusă la vergeturi o să ai oricum. Eu până de curând nu m-am dat cu nimic, de două săptămâni mă dau seara cu ulei de cocos sau de argan”, a scris Gabi Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinții unei fetițe peste două luni. Cei doi se pregătesc intens de marea întâlnire, au cumpărat deja căruciorul și au zugrăvit camera fetiței.

loading...
Loading...

Citește și

  • gabriela cristea insracinata 6 luni stimulent financiar

    Proiectul Gabrielei Firea prin care vrea să ofere un stimulent financiar de 2.500 de lei pentru nou-născuți, acordat de Primăria Capitalei părinţilor cu domiciliul în Bucureşti, dar şi celor cu viză de flotant, a creat isterie pe pagina de Facebook a Gabrielei Cristea. Vedeta Kanal d a distribuit un articol pe această temă, crezând că va da o veste bună, dar nu a reuşit decât să-şi urce în cap internauţii.

  • gabriela cristea tavi clonda

    Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc pentru cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Curând, cei doi vor deveni pentru prima dată părinţi de fetiţă. Însărcinată în şapte luni, prezentatoarea Kanal d încă mai merge la televiziune, dar soţul ei a încheiat recent colaborarea cu trustul patronat de turci şi nu mai este la fel de ocupat ca până acum.