Cum s-au infectat cu coronavirus Tora Vasilescu și soțul ei: „Am avut niște dureri mari în spate”

agerpres_401875_09659700.jpg

Actrița Tora Vasilescu a povestit cum a reușit să se infecteze cu COVID-19
Foto: Arhivă
Citeste tot despre: 

Actrița Tora Vasilescu, împreună cu soțul ei, s-au infectat anul trecut, în luna noiembrie, cu coronavirus. Invitată în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", aceasta a dezvăluit care este starea sa de sănătate în prezent, dar și cum a luptat cu boala.

Cum au luat COVID actrița Tora Vasilescu și soțul acesteia

„Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărui soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38. Am sunat la medic, i-am dat pastile, i-am dus mâncare la ușă, dar nu știu cum, după trei zile l-am luat și ei, deși eu m-am simțit bine.

O săptămână m-a ținut, am făcut febră, dar nu mare, apoi mi-am pierdut mirosul și am avut tuse, atunci m-am panicat puțin, dar am avut simptome ușoare”, a explicat Tora Vasilescu la Pro TV, la "Vorbește lumea".

„Am avut niște dureri mari în spate, am crezut că e musculatura, dar n-au trecut, atunci mi-am dat seama că erau de la plămâni. Sechele sunt, în urma radiografiei au ieșit mici porțiuni care arată ca sticla mată pe plămâni, dar medicul a zis că este bine că sunt mici, apoi am avut și probleme cu respirația, aveam lipsă de aer”, a mai povestit actrița.

Citește și:

Tora Vasilescu și soțul ei s-au chinuit cu Covid-19. Actrița povestește prin ce a trecut: "Eu am ceva sechele"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1