Cum s-au evitat iubitele lui Salman Khan la avanpremiera filmului „Sultan”

Citeste tot despre: 

Marți seara (5 iulie) a avut loc avanpremiera filmului „Sultan”, cel mai așteptat eveniment cinematografic de la Bollywood. Salman Khan (50 de ani), cel care interpretează rolul principal, a fost însoțit la vizionarea filmului de Iulia Vântur (35 de ani), de familie și de prietenii apropiați.

Salman Khan a organizat un eveniment special, invitându-i la vizionarea filmului „Sultan” pe prietenii apropiați, pe membrii familiei sale și pe mai multe vedete locale, printre care Sidharth Malhotra, Karan Johar, Himesh Reshamiya, Daisy Shah, Waluscha și Riteish Deshmukh. 

Cel mai special invitat al lui Salman a fost, însă, frumoasa Iulia Vântur, cei doi venind la vizionare cu aceeași mașină. Salman și Iulia au ajuns la fața locului în jurul orei locale 21:00, actorul încercând din răsputeri să evite o întâlnire de gradul 3 între Iulia Vântur și Katrina Kaif, fosta sa iubită. Aceasta a fost și ea prezentă la vizionare, însă a luat loc într-o altă sală.

Prezentatoarea emisiunii “Ferma Vedetelor” de la Pro TV a publicat pe rețelele de socializare o imagine din timpul filmului în care a lăudat pelicula regizată de Ali Abbas Zafar.

Premiera oficială şi gala filmului vor avea loc în seara aceasta dar, mai mult ca posibil, Iulia Iulia nu îl va mai însoți pe Salman. Presaa din India anticipează că filmul va fi înregistra încasări record iar în România va fi disponibil în cinematografe din 15 iulie. 

Loading...

Citește și

  • Iulia Vântur (35 de ani) a încheiat filmările la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), finală pe care o veţi vedea sâmbătă, de la ora 20.30, iar acum se răsfaţă în India, la ferma iubitul ei, actorul Salman Khan (50 de ani). Deunăzi, când şarmantul artist a fost asaltat cu întrebări de jurnaliştii locali privind o presupusă nuntă, el şi-a ieşit din pepeni. Mai diplomată de fel, Iulia a lămurit lucrurile într-un interviu de suflet, acordat ziarului Click!

  • Femeia din umbra actorului indian Salman Khan a ieșit, în sfârșit, la lumină! Iulia Vântur, gazda reality showului „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, s-a afișat pentru prima oară, la braț cu vedeta de la Bollywood. Însă, moldovencei i-a luat multă vreme până să convingă familia Khan că între ea şi alţi bărbaţi nu există nimic altceva decât prietenie.

  • De aproape cinci ani, Iulia Vântur are o relaţie cu actorul indian Salma Khan, însă cei doi nu au vorbit niciodată deschis despre acest subiect. Asta până recent când starul de la Bollywood a făcut o declaraţie neaşteptată: deşi s-a speculat că Iulia este cea care visează la mărtiş, se pare că lucrurile stau cu totul altfel.

  • iulia vantur salman khan

    „Ferma Vedetelor” s-a terminat de ceva vreme, însă Iulia Vântur nu s-a întors în România. Jurnaliștii indieni susțin că vedeta noastră se află în India, la Salman Khan, iar imaginile postate de Iulia pe contul personal de pe o retea de socializare o dau de gol.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1