Cum s-au cunoscut Alexandra Stan şi iubitul ei

alexandra_stan_si_bogdan.jpg

Alexandra Stan, alături de iubitul ei, Bogdan
Foto: Arhiva personală

Alexandra Stan s-a afişat pentru prima oară cu noul său iubit, Bogdan, în martie, la deschiderea unui restaurant din Bucureşti. Discretă cu viaţă personală, solisat a acceptat să discute despre relaţia sa într-un interviu acordat recent.

În 2013, Alexandra Stan (26 de ani) a avut parte de clipe groaznice, după ce iubitul şi impresarul de atunci a bătut-o fără milă. A avut însă noroc şi a reuşit să îşi revină atât pe plan personal, cât şi profesional. Solista a povestit, pentru ww.trăieştemuzica.ro, că după cliplele grele prin care a trecut i-au fost alături „familia, evident, care mă susţine la orice pas. Fanii joacă si ei un rol important în viaţa mea. Nu ai cum să nu te încarci cu energie pozitivă când vezi mesajele frumoase şi toată dedicarea lor. Şi, nu în ultimul rând, muzica".

Între timp, l-a cunoscut şi pe Bogdan, care îi este iubit de aproape un an. Alexandra a dezvăluit cum au ajuns să formeze un cuplu: totul a pornit de la o simplă prietenie. 

“Se spune că cele mai frumoase şi sincere poveşti de dragoste pornesc dintr-o prietenie. Aşa e şi în cazul nostru. Ne ştim de mulţi ani, suntem prieteni şi, uite aşa, fără să ne dăm seama, relaţia noastră a trecut la alt nivel. E o relaţie bazată foarte mult pe încredere şi comunicare. Bogdan e persoana cu care pot să vorbesc orice”, a mai completat Alexandra Stan. 

De altfel, întrebată de Click! despre iubitul ei, solista a spus, în martie, că "eu şi Bogdan suntem de aproape un an împreună, de opt luni mai exact. Este și el un artist. Se ocupă de o asociație nonguvernamentală care ajută oamenii cu probleme. La fel ca și mine, e un om bun”. 

 

Loading...