Cum a reușit Mirabela Dauer să se recupereze după operația la rinichi

mirabela_dauer.jpg

Mirabela Dauer și-a deschis inima și a vorbit despre operația la rinichi
Foto Facebook

Mirabela Dauer a suferit în urmă cu câteva luni o operație la rinichi de la care s-a refăcut în totalitate. Artista a mărturisit că este foarte fericită acum și are mare grijă de sănătatea ei. Ea a fost prezentă în cadrul unei emisiuni tv unde a izbucnit în lacrimi și a povestit despre cele mai dificile momente din viața ei.

Vedeta a explicat cât de greu i-a fost să se recupereze, însă în prezent a reușit să treacă peste probleme și își face analizele la timp întotdeauna. Artista îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi că a ajutat-o să se vindece de problemele întâmpinate în trecut.

"Recuperarea e mai grea, eu am spus-o: aveţi grijă de voi. Sunt o persoană care de două ori pe an îşi face analizele. M-a lovit trenul, m-a lovit și nu m-a omorât, am fost foarte puternică şi Dumnezeu a fost cu mine, acum puteam să nu mai fiu aici în platou. Nu am vrut să plec în vacanţe, Dumnezeu m-a atenţionat şi eu nu am mers în vacanţă, am stat să îmi fac nişte investigaţii. Acum mă bucur de orice. Viaţa e aşa de frumoasă şi e păcat să o pierzi aiurea, din prostia noastră. Nu există nu am timp" a declarat Mirabela Dauer în cadrul unei emisiuni ProTv.

mkirabelaaa.jpg

Mirabela Dauer a îzbuncit în lacrimi când a vorbit despre operația la rinichi
Captură ecran ProTv

În urmă cu câteva luni, Mirabela Dauer a povestit cum a ajuns să-și facă analizele deoarece simțea că ceva este în nereguă cu ea și cum a decurs toată operația.

"Am avut o premoniţie. Am zis: «Vreau să mă duc să-mi fac analizele». Eu sunt cel mai nebun om...îmi fac analizele de două ori pe an. Singurul lucru pe care nu mi-l fac, pentru că nu este bine este acest CT (n.r. computer tomograf). Prietenii mei au plecat la Roma. Eu care ador Roma, nu am vrut să merg. Nu am simţit nimic, nu am avut nicio durere, ci pur şi cimplu am vrut să-mi fac analizele. Le făcusem în noiembrie şi când am venit din Israel le-am făcut din nou în ianuarie. M-am internat la 28 ianuarie şi a doua zi m-am operat. Acum sunt foarte bine. Am stresat pe toată lumea cu apa mea cu gheaţă şi eu nu aveam voie să beau după anestezie. Lunile februarie şi martie au fost cu cele mai sinistre momente pentru mine...Un om perfect sănătos să păţească acest lucru. Nimic  nu este întâmplător. Probabil că eu am meritat. Am fost încercată de Dumnezeu, să vadă dacă mă dezic de el. Eu, niciodată?! El m-a apărat, cu spijinul acestor îngeri (n.r. medicii), care au avut grijă de mine. Au fost cele mai frumoase clipe din viaţa mea într-un spital", declara Mirabela Dauer la emisiunea "Agenţia Vip" cu câteva luni în urmă.

loading...
Loading...

Citește și