Cum a reacționat Bogdan de la Insula Iubirii după ce Mirela i-a criticat soția

hannelore-bogdan.jpg

Bogdan și-a apărat soția în fața Mirelei

Bogdan de la Insula Iubirii s-a supărat foarte tare pe Mirela după ce ea a spus câteva lucruri despre Hannelore care nu i-au convenit soțului. Mirela a declarat că nu mai este prietenă cu Hannelore din cauza faptului că nu și-a dat seama cum este ea dect după ce a urmărit emisiunea.

Mirela de la Insula Iubirii a criticat-o pe Hannelore destul de dur, iar acest lucru l-a deranjat enorm pe soțul ei care a reacționat imediat.

"După terminarea filmărilor, nu am mai ținut legătura cu Hannelore. Pe insulă am încercat să fim amice, însă mi-am dat seama că ea nu-și asumă gesturile pe care le-a făcut. Nu sunt singura care a văzut chimia dintre ea și Andi și faptul că s-a îndrăgostit. Erau ca un cuplu pe Insulă, toată lumea a observat. Am încercat să-i deschidem ochii, să o facem să-și asume ceea ce se întâmplă cu ea. Mi-am dat seama că nu am cu cine", a fost mesajul Mirelei despre Hannelore.

Bogdan nu a putut sta deoparte și a vrut să-și apere soția.

„Vezi că o judeci, mai bine te uiţi în ograda ta, că judeci pe altul şi nu-i ok. Se zicea că nu-i frumos să se vorbească unul de altul şi toate cele, dar văd că şi după emisiune unii se vorbesc pentru ce, pentru publicitate? Aşteptam să am parte de susţinătorii Mirelei care îmi spun să nu mă iau de ea, dar nu pot, să se ia de ea, Mirela tot de Mirela, sau să se ia de mine”, a spus Bogdan pe Instagram.
Mirela a continuat discuția pe acest subiect și s-a apărat în continuare.

„Am spus în direct, o spun și acum: nu sunt genul de om să mă iau la ceartă. Am fost întrebată ceva, iar eu mi-am expus părerea sincer. Mi-am promis mie în primul rând ca noua Mirela nu-și va ascunde vocea. Cine nu poate suporta adevărul meu, pentru că este opinia mea, asta este. Cu toții greșim, este firesc, dar trebuie să fim asumați și integri. Bogdan, lumea mă iubește pentru ce sunt. Nu îmi trebuie like-uri cumpărate, pentru că în viața mea am destui oameni minunați care mă iubesc sincer. Cu asta, aș vrea sa închei orice discuție pe acest subiect. Vă doresc tuturor o viață așa cum v-o doriți voi!”, a scris ea.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1