Cum a reacționat Alin Oprea la surpriza iubitei de ziua lui: "Ascult doar chemarea inimii mele"

medana-alin-oprea.jpeg

Medana și Alin Oprea, primele poze împreună
foto: arhivă personală

Săgetați de Cupidon, Alin Oprea și Medana se întrec în declarații de dragoste. Nu se mai ascund și și-au asumat public relația, chiar dacă solistul de la Talisman mai are de rezolvat divorțul și partajul cu Larisa, femeia cu care a împărțit 23 de ani din viață.

Alin Oprea a împlinit 49 de ani pe 20 noiembrie, iar noua lui iubită, Medana, i-a făcut o surpriză romantică, prin intermediul ziarului Click!, i-a transmis o declarație de dragoste: ”Fără tine exist, dar nu trăiesc, pentru că tu eşti culoarea din viaţa mea, cea mai frumoasă şi puternic colorată. Şi da! Eşti culoarea vieţii mele. Aş putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viaţă. Tu eşti curcubeul inimii mele!”.

alin-oprea-medana.jpeg

alin oprea si iubita lui, medana
Cei doi locuiesc împreună cu chirie
foto: arhivă personală

Alin Oprea: "Astăzi am oprit timpul"

Alin Oprea a reacționat și el în mod public la acest mesaj și a publicat pe Facebook o mărturisire. "Astăzi am oprit timpul în loc și m-am întins pe iarba anilor, să privesc cerul și să ascult doar chemarea inimii mele. Azi, de ziua mea, sunt recunoscător pentru tot ce am trăit până acum: experiențe, emoții, întâmplări care mi-au călit răbdarea, neprevăzutul care mi-a deschis noi orizonturi. Mulțumesc oamenilor care în timp au rămas lângă mine, dar și celor care au plecat sau au rămas în urmă. Vă mulțumesc vouă, celor care v-ați gândit la mine și ați dedicat puțin din timpul vostru ca să îmi transmiteți o urare, un gând bun și o îmbrățișare", a scris Alin.

Citește și:

INTERVIU-BOMBĂ! Alin Oprea, totul despre divorț, alcool și noua relație: «Am fost un bărbat bun. Poate că am obosit»

Alin Oprea a răbufnit: «Nu trăiesc din banii iubitei». Ce se întâmplă cu divorțul de Larisa și cu ce se ocupă acum solistul

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1