Cum poţi să ai părul ca Delia şi Andreea Bălan

delia-andreea-balan.jpg

delia andreea balan par colorat
Delia şi Andreea Bălan şi-au surprins fanii când au apărut pe scenă cu părul colorat
foto: arhiva personală

Delia și Andreea Bălan sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să urmeze trendul anului în materie de nuanțe ale părului. Artistele și-au colorat podoaba capilară în verde, albastru, chiar în curcubeu. La fel au procedat și vedetele de peste hotare, surprinzându-și fanii cu schimbări de look spectaculoase.

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu susține că acesta este trendul anului și că oricine poate avea părul colorat, fără însă a folosi vopsea permanentă.

"Din ce în ce mai multe cliente îmi cer la salon să le colorez suvițe, vârful părului, jumătate din lungimea lui sau chiar integral. Se poate face acest lucru apelând la creta colorată. Este vorba de un produs special conceput pentru vopsirea părului, care oferă rezultate pe loc și care se duce la prima spălare.

cristi-pascu.jpg

cristi pascu par colorat vedete delia balan
Cristi Pascu a explicat cum poţi ajunge la o culoare a de păr a celor două soliste
foto: arhiva personală

Creta colorată se află într-un dispozitiv special cu care se prinde exact suvița de păr pe care ne-o dorim să o colorăm. Avantajele sunt multiple în comparație cu vopseaua clasică: o poți aplica pentru un singur eveniment, iese la prima spălare, astfel că poți apoi experimenta mai multe nuanțe, și nici nu atacă firul sau rădăcina părului. Este mult mai ușor să apelăm la creta colorată dacă ne dorim să fim crazy pentru o zi sau două, pentru un eveniment special, decât să ne schimbăm radical look-ul și să ne chinuim apoi să scoatem vopseaua. Șuvițele colorate dispar la prima spălare cu șampon normal”, a declarat Cristi Pascu.

Cristi Pascu este considerat unul din cei mai experimentați hairstyliști din România. Printre clientele sale se află multe vedete din showbiz.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1