Cum o răsfață soțul pe Andreea Esca, la piscină

7-act-1-esca.jpg

Andreea Esca, aşa cum nu o vezi zilnic: în piscină, în cârca soţului

Noroc cu căldura, căci altfel nu le vezi prea des în costume de baie. După acest weekend, divele şi-au umplut reţelele de socializare cu poze sexy.

De luni până vineri o vedem în sacou, la ştirile de la ora 19.00, de la Pro TV, însă duminică Andreea Esca (43 de ani) ne-a arătat că există viaţă şi după serviciu. Vedeta “l-a încălecat” pe Alexandre Eram în piscină şi şi-a băut cafeaua în cârca soţului. Adelina Pestriţu (29 de ani), proaspăt siliconată, şi-a etalat dotările la piscina unor prieteni, unde a petrecut alături de iubitul Speak, dar şi de Giulia şi Vlad Huidu.

7-act-1-vedete-plaja.jpg

În weekend, vedetele s-au bălăcit non-stop, etalându-şi trupurile sexy

Superba Tania Budi nu se mai dă dusă de la Mamaia, acolo unde în weekend au fost 29 de grade. La 48 de ani, blonda arată spectaculos în costum de baie. Actriţa Lili Sandu (37 de ani) a fugit în Cuba, pentru o vacanţă exotică, iar mămicile sexy Andreea Mantea (29 de ani) şi Sânziana Buruiană (32 de ani) s-au bronzat cu odraslele în braţe.

Click! spune

Luni, canicula se domoleşte din pricina un val de aer umed ce a intrat dinspre vestul continentului. Luni și marți, vor fi ploi nervoase în zonele montane, în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, în vestul Olteniei şi nordul Moldovei. Meteorologii ANM au emis “cod galben” pentru aceste zone, unde sunt prognozate averse torenţiale, fulgere, tunete, rafale de vânt şi grindină. Temperaturile vor coborî cu 5 -7 grade.

Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490389791


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1