Cum mai șochează Kamara după scandalul cu soția

kamara.jpg

Kamara Ghedi, freza, scandal sotie, Oana, schimbare, transformare, divort, relatie
Oana, soția lui Kamara, a fost cea care, potrivit artistului, ar fi călcat prima strâmb
foto: arhiva personală

Divorțul în cuplul Ghedi-Oana Kamara este doar o chestiune de timp, însă până vor da cu subsemnatul pe certificatul cu pricina, cei doi soți își văd liniștiți de viața lor. Luna trecută, ei și-au pus poalele în cap pe la tv și s-au acuzat reciproc de infidelitate, însă bruneta a luat partea bună a acestei situații, căci aparițiile publice i-au adus un plus de notorietate și a devenit interesantă pentru reprezentanții de sex masculin. Nici Kamara (41 de ani) nu a stat cu mâinile în sân și și-a văzut de concerte și de meciurile pe care le are cu echipa națională de fotbal a artiștilor.

2_col_kamara_tunsoare.png

Kamara Ghedi, freza, scandal sotie, Oana, schimbare, transformare, divort, relatie
Kamara este tare mândru de noua lui frizură punk
foto: Instagram

Mai mult, solistul a simțit nevoia unor schimbări de ordin fizic, așa că a trecut pe la salon și s-a lăsat pe mâna stilistului. A plecat de la frizerie cu o o creastă de toată frumusețea, care amintește de imaginea punkiștilor din anii ’80-’90. Dar asta nu a fost tot! Kamara și-a aranjat și barba, pentru ca totul să fie ca la carte. “Wow, Kama! Îți stă foarte bine așa! Frumosule!”, “Coafura asta te prinde foarte bine”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Kamara în dreptul imaginii publicate pe pagina sa de Instagram.

Loading...

Citește și

  • foto

    Scandalul divorțului și al infidelităților a scos-o din anonimat pe nevasta lui Kamara. Frumoasa Oana a câștigat notorietate, iar acum încearcă să-și mențină imagine de bombă-sexy, așa că a fost la o clinică pentru a-și mări buzele.

  • oana kamara scandal infidelitate

    Mariajul lui Kamara cu Oana este pe butuci, dar nu aceasta este noutatea, ci faptul că soţia artistului şi-a recunoscut partea de vină. Tânăra a intrat în lacrimi în platoul unei emisiuni de la Kanal d şi a povestit că i-a fost infidelă soţului. Ea a mărturisit că a întreţinut relaţii intime cu un alt bărbat înainte ca soţul ei să se afişeze cu vreo femeie.