Cum l-a încurajat Iulia Vântur pe Salman Khan, dupa sentinţă. Vedeta a vorbit despre condamnarea iubitului indian EXCLUSIV

vantur34543.jpg

Iulia Vântur a fost de mai multe ori în India în ultimii trei ani. Totuși, ea nu a recunoscut niciodată oficial că se iubește cu actorul Salman Khan
Fotografii: PRO TV

A căzut cerul pe ea când a aflat că iubitul ei, Salman Khan, urmează să facă 5 ani de închisoare după ce a omorât un om cu maşina. Scumpă la vorbă legat de acest subiect, Iulia Vântur a făcut primele declaraţii în exclusivitate pentru Click!

Se iubesc, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Iulia Vântur (34 de ani) şi actorul de la Bollywood, Salman Khan (49 de ani), sunt pe primele pagini ale ziarelor din India şi România, mai ales că ultimele zvonuri au în prim plan o posibilă nuntă a celor doi. De maximă audienţă a fost şi ştirea de la începutul lunii mai, când Salman Khan a aflat că va face 5 ani de închisoare pentru ucidere din culpă.

Fotoreporterii Click! au surprins-o la vremea aceea pe Iulia extrem de agitată, cu bagajele făcute în drum spre aeroport, de unde a făcut însă cale întoarsă. Aflată în pauză de filmări la “Ferma vedetelor”, show pe care îl prezintă la PRO TV, diva era măcinată de griji pentru iubitul ei, aflat în India, la peste 5.000 km de Bucureşti.

La trei săptămâni de la acel moment delicat, Vântur a vorbit, în exclusivitate pentu Click!, şi a lăsat de înţeles că l-ar fi vizitat deja pe iubitul ei. “Ştiu că totul se va termina cu bine la un moment dat, pentru că există Cineva acolo Sus, care ne judecă pe toţi. Da, l-am sunat pe Salman, ţinem legătura şi vorbim tot timpul. E normal să te preocupe soarta omului drag. Evident, e normal să-l susţin moral, mai ales în clipele acestea grele. Probabil am fost şi la el, nu aveţi de unde să ştiţi asta. Chiar dacă am fost, nu trebuie să intereseze pe nimeni”, ne-a spus Vântur, prezentă joi seara la o petrecere mondenă, la care a strălucit, pur şi simplu. 

salman54.jpg

Starul indian a filmat în România în noiembrie 2013

Poate scăpa de închisoare?

Salman Khan, în vârstă de 49 de ani, ar putea scăpa de închisoare din lipsă de probe, după ce dosarul său va fi mutat şi rejudecat la Curtea Supremă, luna viitoare. La 6 mai, actorul, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. El a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă, după ce în septembrie 2002 a trecut cu bolidul său peste 5 persoane care dormeau pe stradă, iar una dintre ele a murit.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1