Cum își ține soțul aproape Adina Halas după șapte ani de căsnicie!

adina.jpg

adina halas lenjerie intima
Adina adoră piesele sexy de lenjerie intimă
Foto: arhivă personală

Adina Halas știe cum să își țină soțul aproape. Fosta asistentă de televiziune a lui Mircea Badea este căsătorită de șapte ani cu Lucian Hugeanu, multiplu campion naţional la ciclism și se iubesc la fel de mult ca atunci când s-au cunoscut. Cei doi au un băiețel de șapte ani, Serghei, însă acest lucru nu o face pe Adina să își neglijeze aspectul fizic.

Face sport, frecventează saloanele de înfrumusețare și nu fuge de bisturiul medicului estetician. Asta pentru că, în urmă cu o lună, blondina a ales să își pună silicoane.

“Sunt atentă la felul cum arăt, am grijă de mine, este un lucru normal. Toate femeile ar trebui să facă asta. Merg la sală, frecventez saloanele de înfrumusetare periodic. De exemplu ultima dată am încercat un tratament de hidratare intensă a firului de păr. Știu de la stilista mea, Mihaela că este bogat în keratina, ulei de argan, omega 3, omega 6, omega 9, dar și vitamina E. Părul meu a devenit mult mai disciplinat și ușor de coafat. Părul, unghiile și felul în care te îmbraci spun multe despre o persoană. Plus că sunt atentă și la alimentație, asta se completează perfect cu mișcarea”, a declarat Adina Halas pentru Click!

loading...
Loading...

Citește și