Cum își protejează Pepe și soția lui cele două fetițe de certurile din familie

pepe.jpg

Pepe
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Pepe și soția lui au mare grijă ca cele două fetițe să nu asculte certuri dintre cei doi, însă uneori li se întâmplă și lor să mai scape câteva vorbe pe care nu ar trebui să le spună. Pepe a mărturisit că în orice familie există certuri, însă el încearcă să le protejeze pe fiicele lui Maria și Rosa.

Pepe a fost sincer în declarații și a mărturisit, pe lângă cele amintite, și faptul că adoră să le spună povești fetițelor, iar el nu-și dorește ca fetele lui să devină artiste, ci să aleagă ele carierele în viitor.

27893313_1537289286397189_2762342430131879936_n.jpg

Pepe și soția lui
Foto Instagram

„Am încercat pe cât posibil să nu purtăm astfel de discuții în fața copiilor. În orice familie, există genul ăsta de discuții. Poate că am mai scăpat unele lucruri. Momentul meu special cu fetițele e atunci când le citesc povești. Am ajuns să le spun povești fiicelor mele. Atunci doar tati are voie în cameră, mami, nu. Mami nu e geloasă, ceea ce e bine…

Nu îmi doresc să devină nici actrițe, nici cântărețe. Logic că încercăm să le îndreptăm spre cât mai multe lucruri, astfel încât să se descopere ele pe ele. Nu aș vrea să le fac prea răsfățate”, a declarat Pepe la ProTv.

Loading...
 
 

Citește și

  • Pepe a vorbit despre parcursul lui în carieră, dar și cât de importantă este familia lui pentru el. Artistul a mărturisit că-i place să se uite la emisiuni mai vechi în care a apărut, deoarece îi place să vadă cât de mult a evoluat.

  • Pepe (38 de ani) a devenit mult mai îndrăzneț, astfel că, de ceva vreme, în videoclipurile lui apar și fete cu trup de infarct. În urmă cu două zile, artistul a lansat un nou clip, intitulat ”Rămâne între noi”, o piesa veselă de vară, care abundă de scene sexy, și care deja a adunat peste 150.000 de vizualizări, pe Internet.