Cum îşi pregăteşte Maria Ciobanu plecarea din România

Celebra interpretă de muzică populară va părăsi ţara la începutul lunii noiembrie, căci va pleca în America, aşa cum face în fiecare an, pentru a se adăposti de frigul din România într-un loc propice sănătăţii ei, la Los Angeles.

Cetăţean american, Maria Ciobanu (80 de ani) deţine un apartament în L.A., în aceeaşi curte cu fiica ei, solista Camelia Ciobanu Filip. Fiul ei, Ionuţ Dolănescu, va pleca şi el peste Ocean, însă locuieşte cu familia în Orlando, Florida. Însă până atunci, Maria Ciobanu mai are cateva spectacole în ţară, pe care abia aşteaptă să le onoreze. În plus, interpreta de muzică populară va apărea şi pe micul ecran, în noua emisiune de la TVR1, prezentată de Iuliana Tudor, şi care se va numi “Vedetă populară”. Click! a aflat că privighetoarea cântecului românesc a fost invitată la acest concurs de folclor, unde va cânta alături de un tânăr interpret, concurent în cadrul show-ului.

maria_ciobanu_si_ilie.jpg

Maria Ciobanu, Ionu Dolanescu, Ilie Mandoiu, planuri Maria Ciobanu, retragere, vedete SUA, emisiune, folclor, TVR
Maria Ciobanu și Ilie Măndoiu

Acesta se numeşte Ilie Măndoiu, iar Maria Ciobanu îl va susţine şi va face un duet cu el. Click! a luat legătura cu tânărul solist, care ne-a oferit mai multe amănunte. “Doamna Maria Ciobanu este foarte bine, cântă live de fiecare dată, la fiecare spectacol, în faţa fanilor de pretutindeni, la toate show-urile unde este invitată, în comparaţie cu alţi interpreţi, care cântă 99 % pe bandă şi 1 % live. Luna viitoare, dânsa va pleca din ţară, în SUA, însă nu înainte de a o vedea alături de mine la noua emisiune de folclor, de la TVR, care va fi difuzată din 22 octombrie”, ne-a spus tânărul Ilie Măndoiu. 

Loading...

Citește și

  • Maria Ciobanu are o energie de invidiat, deşi, pe 3 septembrie va schimba prefixul. Revelionul a prins-o în America, unde a susţinut un show de pomină alături de cei trei copii ai săi, dar şi de noră.

  • A devenit o tradiţie ca de ziua ei să se afle pe scenă. Ieri, la împlinirea vârstei de 80 de ani, Maria Ciobanu s-a serbat cu toată familia sa, alături de care a cântat într-un concert aniversar de zile mari. În Otopeni, au venit 3.500 de persoane să o aplaude şi să-i ureze ”la mulţi ani” artistei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1