Cum își pregătesc vedetele copiii pentru sărbători! L-au întâlnit deja pe Moș Crăciun

adelina-pestritu-fetita-mos-craciun2.jpg

Vedetele și-au dus micuții să-l cunoască pe Moș Crăciun
Foto Instagram

Cum spiritul sărbătorilor de iarnă este din ce în ce mai prezent în viețile noastre, micuții sunt, ca în fiecare an, din ce în ce mai entuziasmați de venirea Moșului, care se presupune că trebuie să le aducă acestora cadourile mult visate. Copiii vedetelor autohtone au amânat scrisul listei de dorințe pentru Moș Crăciun pentru anii viitori și au fost duși de părinți să-l întâlnească pe acesta în persoană.

Adelina Pestrițu și Amalia Enache, alături de fetițele lor, micuțele Zenaida și Alma, l-au întâlnit pe Moș Crăciun în București, după ce acesta a făcut o lungă călătorie din Laponia pentru a se întâlni cu cât mai mulți copii.

Vedetele și-au dus micuții să-l cunoască pe Moș Crăciun

Ziua de marți, 4 decembrie, a fost una cu adevărat specială, dat fiind faptul că Moș Crăciun a acceptat invitatia Ambasadei Finlandei din România și a s-a prezentat în țara noastră cu multe daruri pentru micuții care au venit să-l cunoască.

amalia-enache-fetita-mos-craciun.jpg

Amalia Enache i-a făcut cunoștință fetiței ei cu Moș Crăciun
Foto Instagram

Fetițele celor două vedete nu au făcut excepție, Adelina și Amalia aducându-le pe cele mici la întâlnirea cu cel ce le va face copilăria mai frumoasă. „Zeny l-a cunoscut astăzi pe Moș Crăciun la Centrul Educațional Nordic. Ne bucurăm că am putut fi alături atunci când Moșul și-a făcut intrarea în scenă. Zeny a primit și primul ei cadou de la cel mai așteptat Moș din preajma Sărbătorilor de Iarnă”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare.

adelina-pestritu-fetita-mos-craciun.jpg

Micuța Zenaida l-a întâlnit deja pe Moșul
Foto Instagram

„Era de neratat pentru noi să ne întâlnim cu Moșul din Laponia. Alma i-a oferit prima un cadou Moșului”, a susținut și Amalia Enache. Atât micuții, cât și părinții acestora, s-au distrat în frumoasa atmosferă de sărbători, ascultând colinde și trăind bucuria descoperirii cadourilor primite de la Moșul.

mirela-vaida-copii-craciun.jpg

Copiii Mirelei Vaida s-au pregătit deja pentru Crăciun
Foto Instagram

Copiii Mirelei Vaida, pregătiți deja pentru Crăciun

Și micuții Mirelei Vaida se pregătest intens pentru Crăciun, așteptându-l de pe acum pe Moș să vină pentru a-i face o surpriză. Carla și Vladimir și-au ales deja o parte dintre cadourile pentru seara de sărbătoare, printre care și două costumașe adorabile, inspirate de Moș Crăciun.

„Când mă uit în coş... Plin de jucării, de căciuli cu reni, de seturi de maşinuţe, de pijamale cu Elsa, un costum de Crăciuniţă şi unul de Moş, corniţe cu reni şi multă ciocolată! Mor! Ce fac acum? Cum le scot? Vladimir nu dădea drumul cutiei cu maşinuţe! Trăgeam parte în parte de cutia aia şi nu voia să o lase din mâini!”, a povestit prezentatoarea TV pe blogul personal.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1