Cum își apără Oana Roman tatăl: «El a fost cel mai puțin rău din tot răul ăsta»

roman.jpg

Oana Roman
Foto Instagram

Oana Roman și-a dovedit iubirea față de Petre Roman și deși a recunoscut că tatăl ei a greșit în trecut, ea a ajuns la concluzia că nu a fost atât de grav precum spun mulți oameni. Fiica fostului premier primește des mesaje în care este criticată pentru acțiunile tatălui său, iar ea încearcă să-l apere cât de mult poate, explicând faptul că, în timp, istoria va recunoaște faptul că el a produs cel mai puțin rău din tot cel care este în prezent în România.

Toate acestea s-au întâmplat după ce Oana Roman a transmis un mesaj pe Facebook care i-a îngrijorat pe mulți dintre prietenii ei virtuali și i-a făcut să reacționeze imediat. Ea a mărturisit că nu este de acord cu legile actuale din țara noastră și îi este frică că nu va ști să-și crească fiica în conformitate cu schimbările constante de care are parte România. Vedeta a mărturisit că se simte mâhnită pentru faptul că trăiește într-o țară în care nu-și mai găsește locul. 

Prietenii virtuali i-au scris câteva sfaturi, însă printre toate cuvintele de încurajae, Oana avut parte și de critică. Unul dintre aceștia a îndemnat-o ironic să-și consulte tatăl cu privire la nedreptățile din țara noastră. „Sfătuiește-te cu tatăl tău, care a fost în vârf cândva. Oare cum a ajuns acolo?”, a întrebat-o pe Oana. Vedeta nu a reușit să treacă cu vederea peste replica acidă primită și a mărturisit că se aștepta să mai existe oameni care să-i scrie astfel de mesaje și l-a apărat pe Petre Roman. „Era imposibil să nu apară și ceva legat de tata. De parcă eu trăiesc prin el! El a fost cel mai puțin rău din tot răul ăsta și istoria va consemna acest lucru la un moment dat. Om trăi și om vedea!”, i-a scris Oana. 

cc-mioarapetre_roman.jpg

Petre Roman și fosta soție, Mioara Roman
Foto Click!

Oana a întrebat pe Facebook cum ar trebui să-și educe fiica și ce valori ar fi bine să-i transmită, pentru că cele cu care a fost crescută ea nu se mai aplică în prezent. Oana a declarat că, deși ea a muncit pentru tot ce a realizat și a fost corectă, nu a fost îndeajuns și nu a câștigat foarte mulți bani. 

"Ştiu că nu va avea multă lume răbdare să citească aceste gânduri! Dar le scriu totuşi! Mă mâhneşte în schimb incompetenţa , legile proaste , guvernările absurde. Mă mâhneşte că oamenii competenţi, buni, corecți, muncitori, sunt daţi la o parte de lepre, de mincinoși, de oportunişti. Mă mâhneşte că trăiesc într-o țară în care îmi găsesc din ce în ce mai greu locul pentru ca oricat de mult am muncit onest şi cu răspundere, oricât am încercat să fiu demnă si corectă , nu a fost niciodată îndeajuns! Pentru că dacă n-ai tupeu, dacă nu minți, dacă nu bârfeşti şi nu-ţi faci loc călcând pe alţii în picioare, practic ai şanse infime să te descurci ! Nu mai e de mult un avantaj să fii cult, să fii citit , să fii corect , să fii învăţat , să fii competent! (...) Cum să-mi educ copilul ? Ce valori să-i transmit? Pentru că valorile mele, moștenite în 4 generaţii , n-au ajutat prea mult! (...) Care e lumea în care ea va creşte ? Şi cum se va descurca dacă va învăţa să fie aşa cum sunt şi am fost educată eu?" , a scris Oana Roman. 

roman.jpg

Oana Roman alături de soțul și fiica ei
Foto Instagram

De curând, mașina soțului ei a fost vandalizată, iar Oana a mărturisit că nu știe cine ar fi făptașul deoarece nu a intrat în conflict cu nimeni până acum. Deși avea câteva haine pe banchetă, acestea nu au fost furqate, fapt care a neliniștit-o pe fiica lui Petre Roman.

"Vă transmit de la faţa locului. Stăm într-o zonă aproximativ bună a Capitalei. Pe strada pe care stăm vecinătăţile sunt foarte bine. Ieri după masă eu am ieşit din casă, a venit o prietenă să mă ia. Am un grup de prietene cu care joc cărţi o dată pe săptămână. Când am ieşit din bloc am văzut că geamul de la maşină era spart. A fost spart cu o bâtă, cu un baros. Tot geamul era complet spart. Pe bancheta din spate erau nişte lucruri, nişte haine, dar nu le-au furat. doar au spart geamul şi au dispărut. Asta s-a întâmplat cam între 14:30 şi 16:30. Au venit poliţiştii şi au luat amprente. Pe stâlpul din faţă este o cameră de luat vederi. Eu mă gândesc că poate s-au speriat că au văzut camera şi au fugit", a declarat Oana Roman la o emisiune tv.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1