Cum încearcă nevasta lui Cotimanis sa treacă peste infidelitatea soțului

foto_2-2_col.jpg

Florina Marcuta, amanta, constantin cotimanis, Iulia Dumitru, bebe cotimanis, bebe cotimanis amanta, florina marcuta inselat
Florina Mărcuţă şi Bebe Cotimanis s-au căsătorit în 2014, după 14 ani de relaţie
foto: arhivă personală

Ce fac femeile când au probleme în amor? Se “tratează” la coafor, la shopping sau se refugiază în muncă. Ultima variantă a adoptat-o şi Florina Mărcuţă, soţia lui Constantin “Bebe” Cotimanis, după ce actorul a fost surprins în tandreţuri cu colega de scenă Iulia Dumitru.

La începutul lunii, vestea că Bebe Cotimanis (63 de ani) are o relaţie în afara căsniciei, cu actriţa Iulia Dumitru, a şocat pe toată lumea. Evident, cea mai afectată a fost Florina Mărcuţă (49 de ani), soţia din acte. “A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul (n.r. cu Bebe şi Iulia, sărutându-se pe stradă). Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte”, a declarat, pentu Click!, Florina Mărcuţă.

foto_1-4_col.jpg

Florina Marcuta, amanta, constantin cotimanis, Iulia Dumitru, bebe cotimanis, bebe cotimanis amanta, florina marcuta inselat
Soţia lui Cotimanis a machiat multe vedete de televiziune şi fotomodele. Aici, alături de Claudia Neghină
foto: arhivă personală

Distinsa doamnă, de profesie make-up artist, s-a refugiat în muncă pentru a uita de probleme. A reluat cursurile la academia ei de machiaj, “Cotimanis Show”, iar primii elevi sunt aşteptaţi în bancă din 26 februarie. Un curs de iniţiere, care durează două săptămâni, costă 400 de euro, iar unul profesional, cu certificat de calificare de la Ministerul Muncii și Ministerul Educației, costă 3.000 de euro şi durează şase luni. În plus, pe lângă veniturile de la academia de machiaj, Florina Mărcuţă va încasa bani frumoşi şi de la Bucharest Fashion Week, festival de modă unde a machiat manechinele şi în anii trecuţi. Anul acesta, va fi solicitată în perioada 20-22 aprilie.

foto_3-2_col.jpg

Florina Marcuta, amanta, constantin cotimanis, Iulia Dumitru, bebe cotimanis, bebe cotimanis amanta, florina marcuta inselat
Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru joacă împreună la Teatrul din Piteşti
foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • În vara lui 2014, Florina Mărcuţă (49 de ani) radia în rochie de mireasă la braţul ginerelui Constantin Cotimanis (62 de ani). Iată că azi, după numai patru ani, este neagră de supărare după ce a aflat că celebrul actor o înşală cu o colegă de scenă. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute abătută şi tristă.

  • Pare că are mai multe în comun cu familia de “adopţie” decât cu familia naturală. Actorul Constantin Cotimanis, care a fost surprins înşelându-şi soţia cu colega de scenă, Iulia Dumitru, este implicat până peste cap în proiecte comune cu noua iubită şi cu fiica acesteia. Iată că meseria îi ajută să fie mereu împreună.