Ce frumos i-a amenajat Oana Roman camera fetiţei în vila de 160.000 de euro

oana_roman_fiica.jpg

oana roman fetita isabela
Oana Roman şi fetiţa ei Isabela
Foto: arhivă personală

Oana Roman are casa visurilor, iar micuţa Isabela propria ei cameră. Fiica fostul premier s-a ocupat în cel mai mic detaliu de toate cele 7 încăperi ale vilei în valoare de 160.00 de euro, din Pipera-Tunari, în care va locui cu toată familia, inclusiv cu mama ei Mioara Roman.

Pentru casa visurilor ei, Oana a scos din buzunare bani frumoşi, nu mai puţin de 160.000 de euro, dar este fericită de când a făcut această investiţie imobiliară. Fetiţa ei Isabela are acum o cameră desprinsă din poveştile cu prinţese. Mobilier din lemn alb, pereţi decoraţi în nuanţe calde de roz, ba chiar şi numele ei pe unul dintre pereţi.

dormitor.jpg

dormitor isabela fetita oana roman
Dormitorul Isabelei, decorat cu tapet personalizat
Foto: arhivă personală

Fericită că a reuşit să amenajeze totul aşa cum îşi dorea, Oana a publicat câteva imagini cu încăperea prinţesei ei. Vila în care Oana Roman s-a mutat are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. 

dormitor_2.jpg

dormitor fetita oana roman elisei
Oana Roman a terminat de amenajat camera fetiţei ei
Foto: arhivă personală

"Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem în amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum.

dormitor_3.jpg

dormitor camera isabela fetita oana roman
Oana nu i-a pus televizor în cameră fetiţei sale
Foto: arhivă personală

Ne-am mutat în noua casă mai devreme cu două săptămâni, prin bunăvoința vechilor proprietari", ne declara Oana, entuziasmată din cale afară, în urmă cu mai bine de o lună.

Oana Roman și-a vândut apartamentul pentru noua casă

Deşi s-a speculat că Oana Roman ar fi găsit o comoară de când organizează evenimente, lucrurile nu stau de fapt chiar aşa. Vedeta a mărturisit că a fost chibzuită şi a făcut rost de bani şi din vânzarea apartamentului din Lacul Tei în care a locuit.  

vila_oana_roman.jpg

vila pipera oana roman
Vila de 160.000 de euro a Oanei Roman
Foto: arhivă personală

"Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul", mărturisea Oana Roman pentru Click.

Loading...

Citește și