Cum a fost împodobit mormântul lui Ion Dolănescu pentru “Noaptea Muzeelor”

2-bd-ion-dolanescu-agerpres.jpg

† Ion Dolănescu a murit la 19 martie 2009 în urma unui stop cardiac

Aproape 18.000 de oameni s-au strâns sâmbătă, 19 mai, la Cimitirul Bellu, pentru o nouă ediție a evenimentului “Noaptea Muzeelor”. Aurelian Temișan, Rodica Popescu Bitănescu și Marius Bodochi au adunat mii de vizitatori la spectacolul lor, iar mormântul regretatului Ion Dolănescu a fost un punct de interes pentru cei prezenți.

Mormântul lui Ion Dolănescu a arătat diferit în ziua de dinaintea evenimentului “Noaptea Muzeelor”. Ionuț Petrescu, fiul fostei menajerei a lui Ion Dolănescu, a făcut curățenie-bec, a aprins lumânări și a umplut ghivecele cu flori multicolore, la cavoul regretatului artist.

mormant-ion-dolanescu-bellu_3.jpg

Ion Dolanescu mormant Bellu
Așa a arătat mormântul lui Ion Dălănescu la "Noaptea Muzeelor"
foto: CLICK!

Bărbatul a făcut acest gest în memoria interpretului de muzică populară, care a murit pe 19 martie 2009, din dorința ca locul în care acesta se odihnește să arate cât mai îngrijit pentru evenimentul “Noaptea Muzeelor”. În absența celor doi frați, Ionuț și Dragoș, care stau peste hotare, primul mai bine de jumătate de an, în SUA, celălalt locuind în Costa Rica, Ionuț Petrescu are grijă mereu de mormântul lui Ion Dolănescu.

mormant-ion-dolanescu-bellu_1.jpg

Ion Dolanescu mormant Bellu
Mormântul lui Ion Dolănescu, plin de flori multicolore
foto: CLICK!

Rodica Popescu Bitănescu, Anca Sigartău și Marius Bodochi au fost responsabili cu distracția și voia bună, punând în scenă piesa ”Chirița în carnaval”, iar Aurelian Temișan a susținut un concert de zile mari, pe scena amenajată în fața cimitirului Bellu. Lumea a ieșit la dans și a încins hora în fața scenei. Fetița artistului, Dora, și-a urmărit tatăl pe tot parcursul reprezentației artistice și chiar a dansat și cântat alături de el.

aurelian-temisan-bellu.jpg

Aurelian Temisan concert Bellu
Aurelian Temișan a cântat la "Noaptea Muzeelor", la cimitirul Bellu

rodica-popescu-bitanescu-bellu.jpg

Rodica Popescu Bitanescu
Rodica Popescu Bitănescu, pe scenă, la Noaptea Muzeelor

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1