Cum a fost cerută în căsătorie Adela Popescu! «Exact în locul în care ieşisem pentru prima dată»

adela-popescu-si-radu-valcan-cerere-in-casatorie.jpg

Adela Popescu a dezvăluit modul în care a fost cerută în căsătorie
Foto: Arhivă personală

Adela Popescu aniversează duminică, 25 noiembrie, ziua în care a spus cel mai sincer și fericit „DA” din viața ei! Vedeta a dezvăluit că în această zi specială, în urmă cu câțiva ani, a fost cerută de soție. Îndrăgita prezentatoare a explicat și modul inedit în care partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, a decis să-i pună marea întrebare.

Adela Popescu are o căsnicie fericită alături de Radu Vâlcan și urmează să aducă pe lume în curând al doilea copil al cuplului. Vedeta a devenit pentru prima dată mămică în anul 2016, atunci când i-a dat naștere micuțului Alexandru. Vedeta este în ultimul trimestu de sarcină și este pregătită să-i aducă băiețeului ei acasă un frățior.

Până în marele moment când va ajunge din nou în sala de nașteri, însă, Adela petrece ultimele momente de sarcină în concediul de maternitate, luând momentan o pauză de la filmările emisiunii „Vorbește lumea”. Duminică, 25 noiembrie, vedeta a dezvăluit că este o zi importantă în familia sa, deoarece aceasta este ziua în care actualul ei soț, Radu Vâlcan, a cerut-o în căsătorie.

adela-popescu-radu-valcan.jpg

Momentul în care Adela Popescu a fost cerută în căsătorie
Foto: Instagram

Cum a fost cerută în căsătorie Adela Popescu

Adela a explicat și modul inedit în care partenerul ei de viață a făcut acest gest special. Vedeta a descris marele moment ca fiind unul complet neașteptat. Radu i-a pus Adelei marea întrebare în locația unde cei doi au ieșit prima oară în calitate de cuplu, în timpul unei vacanțe împreună, în Bulgaria.

„25 noiembrie 2014. Spusesem DA într-un loc...unic. Plin de...romantism. Încărcat de...istorie. Ei, bine, dragii mei, cel ce avea să îmi devină soţ, tată al copiilor, s-a gandit că cel mai potrivit ar fi să mă ceară de nevastă la...Ruse. În Bulgaria. Noroc că totul s-a petrecut exact în locul în care ieşiserăm pentru prima dată la masa în calitate de cuplu. Hai, că ţi-a ieşit, scumpe!”, a dezvăluit Adela Popescu, în mediul online.

adela-popescu-sarcina.jpg

Adela Popescu se află în ultimul trimestru de sarcină
Foto: Instagram

Adela Popescu își dorește să nască natural

„Totul bine, „flatiolul” este în grafic, adică puțin peste. Mai exact, este puțin mai măricel pentru săptămânile în care se găsește. (..) De data asta doresc să nasc natural. Sper totuși că „flațiolul” să fie rezonabil și „echilibrat”. De o săptămâna mă simt „grea”, așa cum nu m-am simțit la prima sarcina. „Micuțul grăsuț” s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami…așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă”, a scris Adela Popescu pe blogul personal, în urmă cu ceva vreme.

Loading...

Citește și

  • adela popescu portret

    Fericită că puștiul ei folosește batista bebelușului fără să protesteze, Adela Popescu a făcut public pe pagina personală de Facebook un filmuleț în care Alexandru ține liniștit dispozitivul de curățat nasul, atașat la aspirator. Criticile nu au întârziat să apară, iar Adela a răspun cu eleganță și mult umor.

  • Adela Popescu a prezentat ultima emisiune „Vorbește lumea” din acest sezon, vedeta intrând în concediu de maternitate. Ediția de vineri, 9 noiembrie, a fost plină de momente emoționante, deoarece cei doi moderatori ai show-ului au fost nevoiți să-și spună „adio” pentru o perioadă de timp. Cove i-a urat Adelei să aibă grijă de ea și de bebelușul pe care îl va aduce pe lume și a susținut că îl întristează gândul că vedeta „îl va părăsi”.