Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate! Cum a arătat vedeta în ultima emisiune

adela-popescu-concediu-maternitate.jpg

Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate
Foto Instagram

Adela Popescu a prezentat ultima emisiune „Vorbește lumea” din acest sezon, vedeta intrând în concediu de maternitate. Ediția de vineri, 9 noiembrie, a fost plină de momente emoționante, deoarece cei doi moderatori ai show-ului au fost nevoiți să-și spună „adio” pentru o perioadă de timp. Cove i-a urat Adelei să aibă grijă de ea și de bebelușul pe care îl va aduce pe lume și a susținut că îl întristează gândul că vedeta „îl va părăsi”.

Cove și Adela Popescu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de prezentatori TV, având în vedere că cei doi au o relație apropiată și în viața de zi cu zi. Deși uneori se mai „ciondănesc” în emisiune, aceștia se simt bine unul în compania celuilalt, însă cum sarcina Adelei este una avansată, vedeta este nevoită să ia o pauză de la filmările pentru „Vorbește lumea”.

adela-popescu-sarcina.jpg

Adela Popescu se pregătește să nască
Foto Instagram

Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate

Astfel, îndrăgita moderatoare a anunțat că a intrat în concediu de maternitate, emisiunea de azi fiind ultima din acest sezon pe care actrița a moderat-o.

Cove, colegul ei de platou, s-a arătat întristat de veste și a publicat pe rețelele de socializare o fotografie alături de Adela, însoțită de un mesaj emoționant destinat acesteia. „Deşi zâmbesc, am sufletul trist. Astăzi e ziua aceea.. Ziua în care mă părăseşte. Ai grijă, micuţo!”, a scris Cove pe contul său de Instagram. „Prietenul meu. Să fii cuminte, micuțule, grăsuțule, eternule”, a fost replica Adelei, care la rândul său a publicat o imagine simpatică în care se afla alături de colegul ei de emisiune.

adela-popescu-cove.jpg

Adela Popescu și Cove nu vor mai prezenta împreună pentru o perioadă
Foto Instagram

Adelei Popescu îi e greu să mai stea în picioare

Cum mai are foarte puțin până va deveni mămică pentru a doua oară, fiind în ultimul trimestru de sarcină, Adela Popescu a început să simtă și simptomele mai puțin plăcute ale sarcinii. Deși este o graviduță activă, aceasta a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o moderează că are momente când îi este greu să mai stea în picioare. „O să mă împrietenesc cu canapeaua şi fotoliile. Îmi e greu să stau în picioare”, a explicat Adela.

adela-popescu-cadou.jpg

Cadoul primit de Adela Popescu din partea echipei „Vorbește lumea”
Foto Instagram

Colegii de emisiune ai Adelei Popescu i-au făcut acesteia și un cadou de „rămas bun”. Cum vedeta a dezvăluit că îi va fi dor de întreaga echipă, aceștia i-au cumpărat un ursuleț de care era atașată o foaie cu un mesaj asemănător. Totuși, echipa a făcut și o glumă, scriind pe bilet numele „Adina”, în loc de „Adela”.

Adela Popescu își dorește să nască natural

„Totul bine, „flatiolul” este în grafic, adică puțin peste. Mai exact, este puțin mai măricel pentru săptămânile în care se găsește. (..) De data asta doresc să nasc natural. Sper totuși că „flațiolul” să fie rezonabil și “echilibrat”. De o săptămâna mă simt “grea”, așa cum nu m-am simțit la prima sarcina. “Micuțul grăsuț” s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami…așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

 

Adela Popescu a scris pe blogul personal ce idei și gânduri o încearcă în această perioadă! Vedeta a vorbit despre concediul de maternitate.

Loading...
 
 

Citește și

  • adela popescu gravida

    Adela Popescu a intrat în ultimele săptămâni de sarcină, așa că a avut nevoie de tratament special la filmările pentru programul special de 1 Decembrie de la PRO Tv. Gazda show-ului ”Vorbește lumea” a făcut public un episod haios din culisele filmărilor, în care Andra a glumit pe seama sarcinii înaintate a Adelei: ”Am uitat să vă spun că și eu sunt gravidă”.

  • adela popescu e insarcinata in luna a opta

    Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil şi a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Prezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" a povestit că burtica ei a cam prin rotunjimi şi o împiedică să mai facă lucruri care până acum îi păreau banale. Soţia lui Radu Vâlcan abia mai poate să se joace cu micuţul Alexandru, băieţelul ei în vârstă de doi ani şi patru luni, şi nu prea mai paote să-l ridice în braţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1