Cum arată Adela Popescu în ultimul trimestru de sarcină. Iată ce rochie îndrăzneaţă a purtat!

adela-popescu-si-radu-valcan-sunt-un-cuplu-de-8-ani

adela popescu si radu valcan
Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează un cuplu de opt ani
Foto:Arhivă personală

Adela Popescu va deveni mamă pentru a doua oară în aproximativ trei săptămâni şi este nespus de fericită. În ciuda faptului că sarcina vedetei de televiziune este una înaintată, Adela a decis să rămână o persoană activă şi să nu renunţe la activităţile de zi cu zi. Soţia lui Radu Vâlcan a distribuit pe pagina personală de socializare o serie de fotografii în care pare foarte veselă, semn că sarcina decurge bine.

Adela Popescu va deveni mamă pentru a doua oară în mai puţin de trei luni, dar rămâne o persoană activă. Nu a renunţat la job sau la blogul să personal şi îşi păstrează atitudinea optimistă care o caracterizează. 

Adelei îi place să îi ţină pe admiratorii săi informaţi, aşadar încarcă adesea imagini cu ea şi cu soţul său. În plus, ea nu s-a ferit niciodată să recunoască că, deşi a luat câteva kilograme în plus, acest lucru nu este o problemă căci rolul de mamă este unul care merită orice sacrificiu. Luni, 22 octombrie, actriţa şi-a bucurat fanii încărcând câteva imagini pe contul de Instagram. În intantanee, Adela poartă o rochie mulată, care îi pune în evidenţă burtica, de o culoare vedelă. Cei care au văzut imaginile au apreciat fotografiile şi i-au adresat Adelei toate cele bune, complimentând-o pentru energia debordantă de care dă dovadă. 

adela-popescu-al-treilea-trimestru-de-sarcina

adela popescu se afla in al treilea trimestru de sarcina
Adela Popescu va naşte peste aproximativ trei luni
Foto:Arhivă personală

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut o scurtă vacanţă romantică

Prezentatoarea a petrecut o scurtă vacanţă alături de soţul său în Barcelona. Cuplul a decis să facă o mică escapadă în care să se bucure de frumuseţea unei ţări străine şi de intimitate, departe de grijile cotidiene. Despre vacanţa relaxantă a scris şi Adela pe pagina blogului său personal. 

„După doi ani și o singură noapte fără Alexandru, am considerat că e momentul să plecăm undeva doar noi doi.După un calcul simplu mie mi-a rezultat că cel puțin doi ani de acum încolo nu vom mai avea această oportunitate, ținând cont de faptul că e pe drum și “flatiolu”. Dincolo de asta simt că e momentul potrivit și pentru băiețel. Are autonomie, mănâncă bine, doarme toată noaptea, pe mamaie o iubește, o ascultă, și în plus, ca să nu ne mănânce sentimentul vinovăției de vii, imediat după întoarcerea din Barcelona vom pleca pentru două săptămâni în #vacanțaluiAlexandru din Grecia. Noi trei”, a scris Adela pe blogul personal.

adela_popescu_masaj.jpg

adela popescu s-a relaxat in barcelona
Adela Popescu s-a lăsat răsfăţată în vacanţa din Barcelona
Foto:Arhivă personală

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează un cuplu de 8 ani

Cei doi formează un cuplu de opt ani şi se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară, având deja un băieţel pe nume Alexandru. Adela a dezvăluit recent care este secretul relaţiei pe care o are cu moderatorul emisiunii Insula Iubirii. Ea a dezvăluit că încearcă să petreacă momente simple alături de Radu şi să îşi găsească timp pentru ei doi. 

"Dimineața, când poate Radu, mă aduce el la „Vorbește lumea' și nouă ne place și timpul acela petrecut împreună, considerăm că este bun pentru noi. Este important să povestim, să ne bem cafeaua împreună, să ne gândim ce mai avem de făcut. Dar lucrurile astea trebuiesc făcute. Seara, de exemplu eu că alăptez nu beau alcool, dar în același timp nu am renunțat la obiceiul de a sta pe terasă, el își pune un pahar de vin, de proseco, iar eu stau lângă el. Încercăm împreună să ne găsim timp pentru noi', a mai povestit Adela.

Loading...
 
 

Citește și

  • Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii”, a aflat în urmă cu puțin timp că va fi tătic pentru a doua oară. Cum moderatorul tv își dorește să-i fie alături soției lui, Adela Popescu, pe toată perioada sarcinii, pentru a nu pierde nicio etapă din frumosul moment prin care cei doi trec, acesta a decis să-și gestioneze timpul liber mult mai bine și să renunțe la mai multe proiecte în care este implicat.

  • Adela Popescu a terminat de filmat ultima emisiune din acest sezon de la „Vorbește lumea”, iar acum se află într-o binemeritată vacanță. Deși vedeta a povestit, pe blogul personal, că și-a început prima zi de concediu cu activități normale de mămică și soție, precum vizite la piață și grătar în familie, acum Adela se poate bucura de o adevărată vacanță de vis, în Barcelona!

  • fiul adelei popescu in drum spre gradinita

    Adela Popescu s-a ținut de cuvânt și l-a dat la grădiniță pe fiul ei în vârstă de doi ani și trei luni. Alexandru s-a adaptat perfect în noul mediu încă din primele zile, fără să plângă după părinții lui. Împreună cu educatoarea puștiului, Adela a aplicat o metodă mai ciudată pentru a asigura o adaptare blândă la grădiniță.

  • radu valcan fumeaza

    Însărcinată în șase luni cu un băiețel, Adela Popescu face față cu brio provocărilor vieții de gravidă. Vedeta s-a întors de curând dintr-o vacanță de două săptămâni în insula grecească Skiathos, unde s-a relaxat alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de băiețelul lor, Alexandru. Un singur lucru pare să fi umbrit însă acest tablou idilic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1