Cum este răsfățată Adela Popescu după ce a născut

adela_popescu.jpg

adela popescu
Adela trece prin cea mai fericită etapă a vieții
Foto: arhivă personală

Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu o săptămână, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

La scurt timp după ce soția sa a născut, Radu Vâlcan a oferit primele detalii: „Adela a născut în această dimineață (sâmbătă, 11 iunie, n.r.). Băiețelul nostru a avut nota 10 la naștere. Sunt amândoi foarte bine. Emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți”.

Radu Valcan, Adela Popescu, bebelus, Alexandru, carucior de fite

 

La fel de fericită este și Adela. Chiar dacă până acum nu l-a arătat publicului pe micuțul care îi înseninează viața, așa cum toți fanii așteaptă, pe contul de Instagram al vedetei a apărut o fotografie care demonstrează cât de răsfățată este de familie. Un coș plin cu fructe proaspete, felurite soiuri, care mai de care mai apetisante, precum ananas, afine sau zmeură a așteptat-o pe Adela, pentru ca noua mămică să-și poată lua doza zilnică de vitamine.

adela.jpg

cos cu fructe
Adela a fost răsfățată cu fructe proaspete
Foto: arhivă personală

 

 

Loading...

Citește și

 • adela popescu dana rogoz

  Dana Rogoz și Adela Popescu au o relație cu totul specială, sunt mai mult decât priertene, sunt ca două surori și alături una de alta la cele mai importante momente din viață. Și cum Adela a devenit mămică sâmbătă, 11 iunie, Dana nu putea lipsi. A fost anunțată de Radu Vâlcan că soția îi este la maternitate și urmează să nască, iar Dana a plecat val-vârtej de acasă.

 • adela popescu gravida 9 luni baietel

  Adela Popescu a şters cu buretele orele în care s-a chinuit să-l aducă pe lume pe băieţelul ei, iar acum se bucură că îşi strânge la piept bebeluşul. Actriţa a făcut primele declaraţii după ce weekendul trecut a devenit pentru prima oara mamă.

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu traversează una dintre cele mai frumoase etape din viaţă. Actriţa este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Organizată, vedeta şi soţul ei, Radu Vâlcan, au stabilit încă de pe acum cine le va creştina băieţelul.

 • adela popescu radu valcan parinti

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece sâmbătă (11 iunie) dimineață. Actrița era programată să nască după 14 iunie, dar bebelușul s-a grăbit să-i cunoască...

 • adela popescu radu valcan parinti

  Cu doar câteva zile înainte să devină părinți, Adela Popescu (29 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani) erau în febra ultimelor pregătiri. Cei doi au fost chiar la un curs unde au învățat fel și fel de secrete despre bebeluși.

 • Radu Valcan, Adela Popescu, bebelus, Alexandru, carucior de fite

  Pe 11 iunie, Adela Popescu (29 de ani) a născut, pe cale naturală, o minune de băiat. De nume s-a ocupat tăticul Radu Vâlcan, care a ales ca pe moştenitorul său să îl cheme Alexandru, dar iată că prezentatorului de la Antena 1 i-a revenit şi sarcina de a căuta căruciorul potrivit pentru micuţ.