Cum e viața cu doi copii? Alina Sorescu face dezvăluiri emoționante

alina sorescu.jpg

alina sorescu
Alina Sorescu și fiica ei, Ana Raisa
foto: arhivă personală

Alina Sorescu a devenit mamă pentru a doua oară cu puțin timp înainte de Paște, la 20 aprilie, dar, la fel ca la prima sarcină, nu s-a grăbit să părăsească maternitatea. Artista a vrut să se asigure că este complet refăcută după operația de cezariană, înainte de a se întoarce acasă. Alina a dezvăluit, într-un interviu pentru Click!, cum e viața cu doi copii.

Alina Sorescu (29 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară în urmă la 20 aprilie, când a adus-o pe lume pe micuța Ana Raisa Ciucu. Bebelușul a avut 3,3 kilograme la naștere și 50 de centimetri lungime, primind nota maximă din partea medicilor de la maternitatea privată unde a venit pe lume.

O săptămână mai târziu, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ieșeau pe poarta maternității cu bebelușul în brațe, pregătiți pentru viața în patru.

alina sorescu.jpg

alina sorescu alexandru ciucu
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au părăsit maternitatea la o săptămână după ce vedeta a născut
foto: arhivă personală

 

  • Ca și la prima sarcină, nu te-ai grăbit să-ți faci externarea. Care sunt motivele pentru care ai rămas în maternitate?

Am născut într-o perioadă cu vreme mai capricioasă, așa că am vrut să nu fie atât de frig afară când ieșim cu bebelușa pentru prima dată din spital. Plus că am fost foarte bine îngrijite la maternitate și am vrut să îmi revin cât mai bine după operație, să mă pot ocupa de cea mică. Și am așteptat să îmi vină și laptele, care se instalează abia după vreo 4 zile în caz de cezariană.

  • Cum te-ai acomodat cu bebelușa? Alăptezi? 

Ne-am simțit una pe alta din prima clipă și ne-am obișnuit imediat. Legătura mamă-copil este cu adevărat divină. Da, o alăptez și stăm non stop împreună, excepție făcând momentele pe care i le dedic surioarei ei mai mari, ca să nu simtă vreo gelozie.

  • Cum ești după operația de cezariană? Te refaci mai ușor ca după prima?

Cezariana este totuși o operație și durează un pic până îți recapeți forțele... Dar de data asta am avut și mai puțin timp să mă gândesc la mine, pentru că am două minunății de fetițe de crescut. Ele îmi dau putere și energie.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu mai au o fetiță, Elena Carolina, în vârstă de doi ani și trei luni. "Mi se pare că Ana Raisa seamănă mai mult cu mine, mi-am luat revanșa, căci Elena Carolina este tati întreagă. Carolina ne-a vizitat, striga de zor mami-bebe", a declarat Alina la ieșirea din maternitate.

Alina Sorescu.jpg

Alina Sorescu
Alina Sorescu mai are o fetiță, în vârstă de doi ani și trei luni
foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • alina sorescu gravida

    Agitaţie mare la maternitatea privată din Băneasa unde, în urmă cu o săptămână, Alina Sorescu a devenit mămică pentru a doua oară. Solista se pregăteşte să plece acasă cu fetiţa şi deja i-a făcut primul cadou de bun venit în familie. De Paşte, cântăreaţa şi soţul ei, designerul Alexandru Ciucu, vor petrece în patru, aşa cum îşi doreau de mai mult timp.

  • alina sorescu alex ciucu

    Alina Sorescu (29 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu fix o săptămână, în 20 aprilie, când a adus-o pe lume pe micuța Ana Raisa Ciucu. Bebelușul a avut 3,3 kilograme la naștere și 50 de centimetri lungime, primind nota maximă din partea medicilor de la maternitatea privată unde a venit pe lume.