Cum a devenit Alina Vidican soţia lui Cristi Borcea

alina-cristi-borcea-nunta.jpg

Alina Vidican şi Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2011
Foto: Arhiva Click!

Alina Vidican (32 de ani) a fost vreme de ani buni amanta lui Cristi Borcea (46 de ani). Nu singura amantă, ci una dintre ele. A reușit să-l facă pe Borcea să se despartă de prima soție, Mihaela Borcea, s-a măritat cu el și a făcut 2 copii. Al doilea, conceput în timp ce Borcea era în pușcărie. Acum, sătulă de infidelităţile celui care îi jura iubire veşnică în urmă cu aproape 5 ani, Alina Borcea este mai hotărâtă ca oricând să divorţeze.

Alina Vidican este femeia pentru care Cristi Borcea a fost capabil să dea cu piciorul unui mariaj de 22 de ani cu Mihaela Borcea. Timişoreanca l-a cunoscut pe Cristi Borcea în 2003, când a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionat de la Dinamo până în 2011. În prezent, cei doi au împreună un băieţel, George Alexandru (trei ani şi opt luni), şi o fetiţă, Gloria (opt luni).   

Din amantă a devenit soţie

Alina Vidican a fost femeia care s-a supus bărbatului. L-a aşteptat pe Cristi Borcea opt ani, timp în care nu s-a distrat ca alte fete de vârsta ei şi nici nu i-a cerut bărbatului pe care îl iubea cu ardoare să divorţeze. Aceste gesturi au contat enorm pentru Cristi Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo a stat şi a cântărit aceste aspecte şi a înclinat balanţa în favoarea timişorencei. A renunţat la mariajul cu Mihaela Borcea şi i-a lăsat cei trei copii, dar şi mai multe afaceri pe mână, şi la două luni de la pronunţarea divorţului a făcut-o pe Alina Vidican doamna Borcea.

Alina Vidican şi Cristi Borcea, nuntă ca în poveşti

A fost o nuntă ca în poveşti, la care fostul model nici măcar nu ar fi îndrăznit să viseze. Într-un interviu acordat la Pro Tv în urmă cu trei ani, Cristian Borcea a explicat ce l-a convins să o aleagă pe Alina. "Ştia că sunt căsătorit şi m-a aşteptat. Sunt şi persoană publică. Aşa că mergeam la evenimente cu Mihaela. În această situaţie, orice femeie ar spune să divorţez. Ea nu mi-a cerut. Pentru asta am luptat ca noi doi să fim împreună, pentru că merită. Alina a trecut toate testele, ca în Legiunea Străină. A fost supusă la multe examene şi le-a trecut. Ea m-a împins să fac pasul ăsta. Au fost momente grele, dar când am fost decis am hotărât să fac totul public. Alina a suferit de la 19 la 27 de ani. Nu mi-a spus niciodată să renunţ la căsnicia mea", a declarat Cristian Borcea.

Alina, hotărâtă să divorţeze de Borcea

Anunţul făcut de Valentina Pelinel, la începutul anului, potrivit căruia este însărcinată a agitat apele în familia fostului boss dinamovist. Alina nu-şi mai găseşte liniştea şi la nici 5 ani de la nunta din vara lui 2011, aceasta e decisă să divorţeze.

”Primul indiciu a fost acela că a decis să-şi scoată tatuajele cu legătură directă la Cristi”, ne-a declarat o sursă. Apoi, Alina a cerut părerea unui avocat, acesta din urmă sfătuind-o care ar fi paşii de urmat în cazul separării legale. Sursele noastre spun că, iniţial, Borcea a luat foc auzind de hotărârea Alinei. Acesta a încercat chiar să o convingă să o accepte, în numele dragostei lui, pe Valentina Pelinel în viaţa lor, aşa cum Mihaela Borcea, fosta lui nevastă, a acceptat-o pe Alina.

Actuala nevastă a dinamovistului nu vrea însă să-şi împartă bărbatul cu altă femeie şi a decis să apeleze la instanţă, pentru a clarifica lucrurile în procesele de divorţ şi partaj.

Cristi Borcea, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare

La 4 martie 2014, fostul conducător al lui Dinamo a primit o pedeapsă, cu executare, de şase ani şi patru luni în „Dosarul Transferurilor”. Cristi Borcea și alţi şapte oameni din lumea fotbalului au fost găsiţi vinovaţi pentru un prejudiciu de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal. Borcea e închis la Penitenciarul Poarta Albă şi până acum a depus mai multe cereri de eliberare condiţionată, adresându-se inclusiv la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, dar acţiunile sale au rămas fără un rezultat favorabil. Astfel, dacă va ispăși toată pedeapsa, ar trebui să fie eliberat în vara lui 2020.

Loading...

Citește și

 • alina vidican goala

  Ce mult s-a schimbat Alina Vidican de când a devenit doamna Borcea! Şi-a limitat apariţiile publice şi şi-a închis gura, dar a refuzat şi toate ofertele de a apărea în ipostaze îndrăzneţe în calitate de model. Cu ani în urmă, pe când era amanta acţionarului de la Dinamo, Alina se dezbrăca de inhibiţii, dar şi de haine cu mai multă generozitate. Vremurile acelea au apus demult, căci timişoreanca a renunţat la cariera în modă de dragul soţului.

 • alina borcea

  Alina Borcea a şocat multă lume când a decis să-şi arate iubirea pentru soţ prin două tatuaje. Acum, când se vede în situaţia de a-i accepta soţului de după gratii o amantă însărcinată, ea se gândeşte serios să renunţe la desenele de pe corp făcute special pentru Cristi Borcea.

 • cristi borcea alina vidican iubire nunta

  Alina Vidican este femeia pentru care Cristi Borcea a fost capabil să dea cu piciorul unui mariaj de 22 de ani cu Mihaela Borcea. Acelaşi Borcea se bătea cu pumnii în piept că tânăra i-a pus capac. Dragostea se pare că nu l-a ţinut însă prea mult, din moment de fostul şef dinamovist a căzut în păcat cu Valentina Pelinel, pe care o vâna îmcă de la nunta acesteia cu Boureanu.

 • cristian borcea

  O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

 • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

 • Alina Vidican, actuala soţie a lui Cristi Borcea, a fost prezentă marţi seară (5 ianuarie) în platoul emisiunii ''La Măruţă''', de la Pro Tv. Ea a vorbit despre sarcina Valentinei Pelinel, dar şi despre zvonurile conform cărora copilul Valentinei a fost conceput cu soţul ei, Cristi.