Bianca Drăguşanu, naşă de botez în premieră! A îmbrăcat ţinute de 10.000 de euro

bianca_si_alex.jpg

bianca dragusanu alex bodi
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost naşi de botez
Foto: arhivă personală

Petrecere până în zorii zilei cu 250 de invitaţi pentru Bianca Drăguşanu şi iubitul ei, Alex Bodi. Cei doi au creştinat, sâmbătă, o fetiţă, blondina fiind pentru prima dată naşă de botez. Cum rolul a fost unul foarte important, vedeta s-a pregătit aşa cum trebuie pentru a marca momentul. A schimbat nu mai puţin de patru ţinute, din materiale preţioase, care au costat-o o avere.

Petrecere de botez ca o nuntă pentru fetiţa unor buni prieteni ai Biancăi Drăguşanu. Vedeta a fost naşa micuţei şi împreună cu iubitul ei Alex Bodi, cu care s-a împăcat recent, au intrat în biserică pentru a o creştina pe copilă, sâmbătă.

bianca_nasa.jpg

bianca dragusanu nasa de botez
Foto: arhivă personală

"Bucurie şi binecuvântare să fim părinţi spirituali pentru Eva Maria. Să ne trăieşti, să aduci numai bucurie în casa părinţilor tăi, să ne creşti sănătoasă şi inţeleaptă!", au fost urările naşilor la scurt timp după ce micuţa a fost băgată în cristelniţă. 

Bianca a stat numai pe ringul de dans 

Seara a continuat cu o mega petrecere în care au curs dedicaţiile, plătite cu mii de euro, iar ringul de dans a fost neîncăpător. Aşa cum era de aşteptat Bianca a fost în centrul atenţiei. Naşa a schimbat nu mai puţin de patru ţinute, pe care le-a etalat toată seara, primind complimente. La slujba din biserică a purtat un costum cu pantaloni de culoare roşie, iar la restaurant a îmbrăcat rochii din materiale fine.

nasi_si_fini.jpg

bianca dragusanu fina
Foto: arhivă personală

"Rochiile Biancăi au fost făcute la atelierul ei, ca de altfel toate ţinutele doamnelor de la botez. Pentru acest eveniment, Bianca a cumpărat materiale preţioase, pe care croitoresele ei le-au cusut manual ca să facă modelul dorit de ea. Pentru una dintre rochii, Bianca a cerut un material, care a fost cumpărat cu 600 de euro pe metru. În total au fost 4 ţinute, fiecare costând în jur de 2.500 de euro", a povestit pentru Click! o pretenă a vedetei. 

Mama fetiţei este o bună prietenă a fostei prezentatoare Kanal d. Atât ea, cât şi micuţa creştinată au purtat tot creaţii semnate de Bianca Drăguşanu. 

 

 

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu, ajutată de toţi bărbații din viața ei. Poza sexy şi înainte să fie celebră 

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre noul iubit: «El nu știa cine sunt»     

Loading...
 
 

Citește și

  • Fosta prezentatoare TV, Bianca Drăguşanu (36 de ani), este considerată una dintre cele mai sexy vedete din România, având o siluetă de viespe şi un bust apetisant, îmbunătăţit cu ajutorul medicului estetician.

  • Bianca dragusanu ceasuri hublot

    Moș Crăciun a fost generos cu Bianca Drăgușanu pe care a surprins-o cu un cadou de colecție, atunci când nu se mai aștepta. Fosta prezentatoare de la Kanal d a primit un ceas placat cu aur pe care cunoscătorii sigur știu să-l aprecieze la adevărata lui valoare, deoc de neglijat. Darul nu este ceva nou pentru vedeta noastră, care mai are acasă încă trei modele asemănătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1