La ce aliment apelează Bianca Drăgușanu ca să nu se îngrașe

12-13-vedete-bianca-dragusanu.jpg

Bianca este foarte atentă la alimentaţie

Fosta prezentatoare TV, Bianca Drăguşanu (36 de ani), este considerată una dintre cele mai sexy vedete din România, având o siluetă de viespe şi un bust apetisant, îmbunătăţit cu ajutorul medicului estetician.

Ea face însă şi mari sacrificii, inclusiv culinare, ca să se menţină, dovadă stând şi fotografia postată pe conturile sociale, în care meniul este pe bază pe peşte: “Eşti perfectă”, ”Arăţi super, eşti foarte frumoasă, să ai poftă!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă din partea fanilor, pe Facebook. Bianca îşi cântăreşte fiecare bucăţică de pâine, de teamă să nu se îngraşe din nou. În urmă cu mai bine de 15 ani, la debutul în televiziune, blondina avea cu 30 de kilograme în plus, de care a reuşit să scape cu sport şi diete drastice. La un moment dat, Bianca mânca doar o roşie pe zi, fiind la un pas să se îmbolnăvească de ulcer.  

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Există viaţă pentru Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi după despărţirea de Victor Slav (38 de ani). Cei doi şi-au spus “adio” în iunie, şi-au trimis câteva “săgeţi” într-o vreme, însă iată că apele s-au calmat între ei şi au grijă, la unison, de fiica lor, Sofia Natalia (2 ani şi două luni). Prezentă vinerea trecută la un târg de nunţi de la Romexpo, Bianca Drăguşanu ne-a povestit în ce relaţii mai este cu tatăl fetiţei ei.

  • Bianca dragusanu ceasuri hublot

    Moș Crăciun a fost generos cu Bianca Drăgușanu pe care a surprins-o cu un cadou de colecție, atunci când nu se mai aștepta. Fosta prezentatoare de la Kanal d a primit un ceas placat cu aur pe care cunoscătorii sigur știu să-l aprecieze la adevărata lui valoare, deoc de neglijat. Darul nu este ceva nou pentru vedeta noastră, care mai are acasă încă trei modele asemănătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1