Cum atentează Lavinia Pârva la pâinea Andreei Marin. I l-a “furat” şi pe Cove

img_0445.jpg

Lavinia Parva, Stefan Banica, Andreea Marin, femeile lui Stefan Banica, Lavinia o copiaza pe Andreea Marin, femei la indigo
Lavinia Pârva, prezentatoare la balul caritabil, alături de Cove
foto: Dorin Constanda

Lavinia Pârva se reinventează! De când a devenit soția lui Ștefan Bănică Jr., frumoasa artistă face bani nu doar ca solistă, ci şi ca profesoară de muzică şi, mai nou, ca prezentatoare de evenimente. Practic, am putea spune că o cam “bruiază” pe Andreea Marin, care e titulară de ani buni pe acest segment, al maeştrilor de ceremonii. Mai mult, şi pe scenă, nu doar în viaţa de zi cu zi, cele două seamănă ca două picături de apă. Iar cireaşa de pe tort este faptul că Lavinia prezintă alături de Cove, fostul asistent al “Zânei”, de la “Surprize, surprize!”

În septembrie 2017 a devenit oficial soţia lui Ştefan Bănică (50 de ani), după 6 ani de relaţie, iar de atunci se împarte cu succes între familie, concerte, emisiuni de televiziune şi şcoala ei de muzică, din București. Mai nou, Lavinia Pârva (33 de ani) este contactată şi pentru a prezenta evenimente de gală, iar în această ipostază am văzut-o luni, 14 mai, la „Opulence Balroom”, unde a avut loc un bal caritabil cu strângere de fonduri pentru copii bolnavi. Dacă nu erai foarte atent, ai fi putut jura că pe scenă, cu microfonul în mână, era Andreea Marin (43 de ani), fosta soţie a lui Ştefan Bănică, pentru că cele două femei din viaţa solistului seamănă ca două picături de apă: şi la statură, şi la gropiţe, şi la coafură, şi la intonaţie.

Lavinia Parva, Stefan Banica, Andreea Marin, femeile lui Stefan Banica, Lavinia o copiaza pe Andreea Marin, femei la indigoZoom
În 2013 au purtat aceeaşi rochie

Aşadar, luni seara, Lavinia a făcut senzaţie pe scenă, completată de mult mai experimentatul Gabriel Coveşeanu (Cove), care în trecut făcea echipă la TVR1, la “Surprize, surprize”, alături de Andreea Marin. Pe scenă, Lavinia a purtat o superbă rochie lungă, aurie, fără mâneci, care-i lăsa la vedere umerii şi decolteul sexy, iar rujul aprins şi machiajul professional completau perfect apariţia. Şi “Zâna” a purtat ţinute asemănătoare la diverse evenimente, iar legat de asemănarea dintre ea şi Lavinia a rămas memorabilă rochia verde, pe care amândouă au purtat-o, pe rând, în public. Lavinia, în noiembrie 2013, la “Elle Style Awards”, iar Andreea cu două luni înainte, la filmările emisiunii “Preţuieşte viaţa”, de la TVR.

Lavinia Parva, Stefan Banica, Andreea Marin, femeile lui Stefan Banica, Lavinia o copiaza pe Andreea Marin, femei la indigoZoom
Pe 15 mai, Andreea Marin a fost şi ea amfitrioana unei petreceri
foto: Sever Gheorghe

Zilele trecute, Andreea Marin a fost şi ea prezentă în oraş, la mondenităţi. Marţi, 15 mai, ea a participat la petrecea “Sungate”, la un local de fițe din zona Herăstrău, în calitate de prezentatoare, dar și de invitată specială. Pe scenă, “Zâna” a ales și ea o ținută sexy, o rochie lungă, tip sirenă, decoltată, de culoare neagră, ce îi venea ca turnată. Iar azi, 16 mai, Andreea a fost din nou prezentatoare la un eveniment din sfera medicală. Ea a participat la inaugurarea clinicii de reabilitare medicală şi sportivă „Sfinţii Arhangheli”, deschisă în zona de Nord a Capitalei.

stefan banica lavinia parva casatorie relatieZoom
Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria
Foto: Instagram

“Zâna” ne-a vorbit şi despre relaţia ei de iubire cu consulul Adrian Brâncoveanu, de care s-a apropiat după divorţul de Tuncay Ozturk, din februarie 2017. ”Sunt în perioada în care m-am descoperit, știu cine sunt și cu bune, și cu rele, sunt într-un echilibru pe care l-am căutat toată viața și cred că e foarte important să faci ce-ți place și să știi ce vrei de la viață. Astăzi ştiu ce vreau de la viață: liniște, echilibru, să creez, să las ceva în urmă, care să schimbe în bine viețile oamenilor. Sentimental vorbind sunt bine, știu că nu tot ce zboară se mănâncă, dar mai știu și că există iubire frumoasă, împărtășită de ambele părți și caut să o prețuiesc așa cum se cuvine. Nu m-am logodit, așa cum s-a scris. Nu e cazul să mă mai grăbesc. O să vină firesc. Pot să spun că mă surprinde faptul că există un altfel de om, altfel decât ce am întâlnit eu până la 40 de ani. Mă surprinde pur și simplu prin unicitatea sa”, a declarat Andreea Marin pentru Click!

Click! spune

Andreea Marin şi Ştefan Bănică au fost căsătoriţi şapte ani şi au împreună o minunăţie de fetiţă, Violeta, în vârstă de 10 ani. Lavinia și Ștefan s-au cunoscut la ”Dansez pentru tine”, când solista participa în calitate de concurentă, iar Ștefan Bănică era prezentator. În 2011, Click! a surprins-o pe fosta componentă a trupei Spicy în timp ce intra în blocul din strada Amman, în care Ştefan Bănică deţine un apartament. Prima lor apariție în public, în calitate de cuplu, a fost în mai 2014. Solistul divorțase între timp de Andreea Marin.

 

loading...
Loading...

Citește și