Cum arată Vica Blochina după operația la nas

vica_blochina.jpg

vica blochina
Vica Blochina
foto: Arhiva Personală

Vica Blochina a amânat aproape un an momentul în care avea să ajungă în cabinetul esteticianului, însă, în urmă cu o săptămână, vedeta a anunțat că se operează la nas.

Intervenția de rinoplastie a avut succes, iar acum, Vica a obținut nasul pe care și l-a dorit dintotdeauna. Singura problemă este că zona încă nu și-a revenit complet după operație și este puțin vânătă.

vica_blochina_nas_nou.jpg

vica blochina
Vica Blochina a publicat o poză cu noul nas
foto: Arhiva Personală

 

Totuși, asta nu a oprit-o pe vedetă să se mândrească cu noul nas pe o rețea socială. Vica a publicat o fotografie-teaser, cu operația încă acoperită cu bandaje. Fanii abia așteaptă să vadă rezultatul final al rinoplastiei. 

Nu are voie să poarte ochelari

Chiar vedeta a anunţat pe Facebook că va recurge la o astfel de operaţie, despre care am aflat că ar costa în jur de 2.500 €. „În funcţie de dificultatea operaţiei şi de complexitatea ei vă putem spune un preţ. La Vica am operat cu grijă, pentru că acolo au mai existat diverse intervenţii, nu ştim de ce ordin. Operaţia la nas a durat o oră, cel puţin partea chirurgicală, fără adormirea şi trezirea pacientului. Va trebui să aibă mare grijă timp de o lună şi să vină la 10 zile la control. Trebuie să-şi protejeze de fiecare dată nasul, să nu poarte ochelari”, ne-a povestit în exclusivitate medicul Călin Doboş.

Loading...

Citește și

  • Fosta concurentă de la “Ferma Vedetelor” (Pro TV), Vica Blochina (40 de ani), şi-a anunţat prietenele că vrea să treacă prin modificări estetice capitale şi că de aproape un an îşi face curaj ca să-şi facă o anume operaţie.

  • vica blochina reactie nervoasa

    Vica Blochina a devenit cunoscută în showbiz după scandalul cu fostul selecţioner al naţionalei, Victor Piţurcă. În urmă cu trei ani, blondina îi cerea public acestuia să-şi recunoască băiatul şi să-i plătească pensie alimentară. După toate aceste apariţii în presă ale lituaniencei, Vica Blochina a devenit o prezenţă constantă pe canapelele emisiuniilor-tabloid.

  • După un an în care a muncit la greu, Vica Blochina a plecat într-o vacanţă de neuitat, la un complex de 5 stele, în Thailanda, împreună cu fiul ei, Edan. Blondina a cheltuit aproximativ 15.000 de euro pe luxoasa vacanţă, bani pe care i-a avut de la Victor Piţurcă.

  • pe Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Piţurcă, o cunoşate multă lume, însă puţini ştiu cum arată femeia care i-a dat viaţă. De 8 martie, lituanianca i-a transmis mamei sale un mesaj emoţionant şi a publicat mai multe imagini cu ea şi ffinţa care a adus-o pe lume. cele două seamănă ca două picături de apă.