Cum arată soţia lui Alex Erbaşu după ce a născut! Andra are un bebe de două săptămâni

miri.jpg

alex erbasu andra iacob nunta
Alex Erbaşu şi Andra sunt împreună de 4 ani
Foto: arhivă personală

Se schimbă scutece de zor şi se prepară biberoane cu lapte în casa lui Alex Erbaşu. Soţia lui a devenit mămică în urmă cu două săptămâni şi bebeluşul le-a adus pe lângă bucurie imensă şi o viaţă mult mai agitată. Cei doi părinţi sunt extrem de preocupaţi de confortul băieţelului lor, aşa că au cumpărat tot ce are nevoie ca el să se acomodeze rapid.

Puţini au ştiut că Andra Erbaşu va deveni mămică, soţia omului de afaceri fiind foarte discretă. Abia când a ajuns în luna a opta de sarcină, şatena a făcut anunţul printr-o imagine de la o şedinţă foto în care apărea cu burtica la vedere.

andra_erbasu.jpg

andra erbasu bebe
După naştere, Andra este la fel de slabă ca înainte
Foto: arhivă personală

În urmă cu două săptămâni, Alex şi Andra au făcut cunoştinţă cu primul lor copil, un băieţel. Tânăra mămică s-a recuperat rapid, având în vedere că nu a luat prea multe kilograme în sarcină, şi a început deja să iasă cu bebeluşul la plimbare. Andra a afişat o siluetă de vis, chiar dacă este mămică de doar două săptămâni, stârnind admiraţilor apropiaţilor ei.  

bebe_alex_erbasu.jpg

bebelus alex erbasu andra iacob
Băieţelul celor doi a venit pe lume în urmă cu două săptămâni
Foto: arhivă personală

Andra Iacob şi Alex Erbaşu s-au căsătorit toamna trecută, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Peste 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm. Andra a purtat o rochie, semnată Doina Levintza, care a avut un preţ pe măsură: 15.000 de euro şi a cărei trenă imensă şi spectaculoasă a cântărit 7 kilograme.

Loading...

Citește și