Cum arată sânii Juliei Jianu după ce şi-a pus silicoane imense FOTO

julia.jpg

Julia Jianu şi-a pus silicoane imense
FOTO: Arhiva personală

Julia Jianu (39 de ani) a vrut să facă o schimbare şi şi-a pus silicoane. Fiindcă sânii ei naturali nu mai erau la fel de fermi ca în tinereţe, ea a optat pentru implanturi foarte mari.

Solista a venit luni seara în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, unde şi-a expus bustul proaspăt tunat. Julia Jianu a povestit că se săturase să poarte mereu sutien.

''Mi-am dorit să nu mai port sutien, aşa că mi-am mărit bustul. Nu mai suportam sutienele. Decizia am luat-o eu şi este pentru mine, nu vreau să mint. M-am săturat mereu să port, pe sub ţinute, sutiene incomode, cu sârme, fără sârme, care nu stau, mă strâng, se văd. Am făcut-o şi acum recunosc: de aia am vrut silicoane. Trebuie să o faci pentru tine, dacă tu te simţi bine aşa cum eşti, e ceea ce contează", a dezvăluit Julia pentru Teo Show.

sani-julia-jianu.jpg

Aşa arată acum sânii Juliei Jianu
Foto: Captură Kanal D

Julia Jianu, silicoane de 1 kg

Astfel, după ce s-a consultat cu soţul său, Bogdan Jianu, şi au ajuns la concluzia că e binevenită schimbarea, artista s-a programat la medicul estetician, iar acesta a băgat-o urgent în operaţie în urmă cu aproape două luni.

“Julia are sâni frumoşi, mari, însă nu mai erau atât de fermi. Este un fenomen normal ca, după un timp, ţesutul să se lase. Ea este o perfecţionistă, aşa că a vrut să-şi corecteze micul defect. Voia neapărat o schimbare de imagine”, a povestit o amică de-a artistei pentru emisiunea Click! de la Prima TV. Medicul Ion Zegrea i-a făcut artistei o mastopexie (ridicarea sânilor), dar şi o mărire, cu aproape un kilogram de silicon.

“Operaţia a durat o oră şi jumătate. De la 9.30, până la ora 11.00. Implanturile sunt de 445 de mililitri fiecare, marca Mentor, au formă anatomică, iar costurile unei asemenea proceduri se ridică la 3.500 de euro”, a mai spus aceiaşi sursă.

Deşi avea bustul proeminent şi înainte, după această intervenţie, Julia o egalează lejer la decolteu pe Nicoleta Luciu, care în 2012 şi-a pus 615 ml de silicon în fiecare sân.

 

Loading...