Cum arată Raluca de la Bambi în costum de baie

raluca.jpg

raluca tanase dubai costum de baie plaja
Raluca se relaxează la Dubai
foto: arhiva personală

Raluca Tănase, jumătatea blondă din trupa Bambi, face furori pe plajele din Dubai. Cântăreaţa se află în vacanţă şi după ce şi-a făcut o serie de îmbunătăţiri fizice, nu are nicio emoţie să se expună în costum de baie. Blondinei nu a depus niciun efort să atragă atenţia supra ei.

Raluca de la Bambi a prins şi ea gustul operaţiilor estetice şi micilor artificii care sunt la modă în showbiz. După ce anul trecut şi-a făcut rinoplastie şi şi-a schimbat look-ul, acum blonda şi-a albit dinţii şi face furori pe plajele din Dubai unde se află în vacanţă cu sora ei mai mică, Denisa.  

raluca tanase dubai costum de baie plajaZoom
Raluca se relaxează departe de casă
foto: arhiva personală

După operaţia la nas de la finele lui 2016, Raluca a ajuns la un număr impresionant de intervenţii estetice chirurgicale şi nonchirurgicale fără să punem la socoteală tatuajele cosmetice. În 2009, fetele şi-au pus silicoane, după care şi-au tatuat sprâncenele şi şi-au mărit buzele, apelând la injecţii cu acid hialuronic. Ambele şi-au estompat ridurile cu “terapia vampir”, adică şi-au injectat în faţă bioplasmă obţinută din sânge propriu, şi-au făcut rinoplastie şi şi-au albit dinţii.

Cu toate îmbunătăţirile pe care le-a făcut, raluca nu reuşeşte să-şi găsească jumătatea, fiind cum cum chiar ea a declarat o persoană foarte "pretenţioasă". 

loading...
Loading...