Cum arată Nicoleta Voica acum! A slăbit 22 de kg în patru luni

nicoleta_voica.jpg

Nicoleta Voica

Nicoleta Voica a călcat pe urmele lui Teo Trandafir. În martie, interpreta de muzică populară şi-a micşorat stomacul la acelaşi medic care a operat-o şi pe vedeta de la Kanal D. Acum, artista poartă haine cu patru numere mai mici, a scăzut un număr la picior, are poftă de viaţă şi nu mai umblă cu pastile de tensiune după ea.

Din 8 martie şi până azi, Nicoleta Voica (60 de ani) a slăbit nu mai puţin de 22 kg. Nu cu dietă, ci cu o metodă radicală: şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, la o cunoscută clinică din Capitală, unde activează medicul Cătălin Copăescu. Interpreta de muzică populară este acum alt om, cu o poftă de viaţă de neimaginat, iar prietenii abia o mai recunosc. “Am slăbit 22 kg în patru luni. Aveam 90, iar acum mă simt ca la 19 ani. Port măsura 40 la haine, înainte aveam 48, dar am scăzut şi un număr la picior, pentru că gambele şi tălpile s-au subţiat. În plus, nu mai iau tablete de tensiune. Înainte eram dependentă de ele, asta fiind una dintre problemele cu care mă confruntam. Am un chef nebun de viaţă. Fac trei masaje pe săptămână, am doi terapeuţi, soţ şi soţie. Îmi fac şi masaje cu beţe de bambus şi cu ventuze. Având o genă bună, eu nu am rămas cu surplus de piele după această slăbire. Nici de la sarcini nu am rămas cu vergeturi. E drept că în tinereţe am făcut gimnastică de performanţă, balet şi am fost dansatoare. Acum, în fiecare zi, timp de o oră şi jumătate fac sport: 4 km de mers pe bandă alert şi aţi 2 km în pantă. Urc 200 de trepte, folosesc gantere de 1,5 kg şi fac zilnic 150 de abdomene”, a mărturisit Nicoleta Voica, în exclusivitate pentru Click!

12-vedete-4-col-nicoleta-voica.jpg

Nicoleta Voica este alt om după şi-a rezolvat chirurgical obezitatea

 

Interpreta recunoaşte că înainte, când kilogramele în plus o chinuiau, devenise o persoană foarte comodă. “Dacă se putea, şi gunoiul l-aş fi dus cu maşina. Acum, fără 22 kg şi cu atâta sport la activ, am energie şi mă simt foarte, foarte bine. Mi-au ieşit bune toate analizele. Îi mulţumesc profesorului Cătălin Copăescu. M-a operat într-un alt mod decât pe ceilalţi pacienţi. Mi-a scos stomacul pe ombilic - nu pe laterală, e ceva nou, operaţie laparoscopică prin incizie unică prin ombilic. Toate rugăciunile mele sunt destinate acestui om şi echipei dânsului”, mai spune Nicoleta Voica. Solista nici nu vrea să-şi mai amintească de perioada în care abia se putea mişca din cauza obezităţii. ”Nu mă puteam încheia la sandale, nu aveam chef de viaţă, nici de cumpărături, de nimic. Umblam peste tot cu tensiometrul în geantă, iar acum am o tensiune perfectă, pot să fiu aviator. E fantastică starea mea de acum! Am suferit trei operaţii într-una. Mi-au descoperit hernie hiatală şi aderenţe de la fostele operaţii, de fiere şi de apendicită, dar şi de la sarcina extrauternină”, ne-a mai mărturisit artista.

Şi Brânduşa Covalciuc a dat jos 23 kg cu aceeaşi metodă

 

Colega Nicoletei Voica, Brânduşa Covalciuc Ciobanu, i-a urmat şi ea exemplul. Şi-a micşorat stomacul, pe 14 aprilie, după ce a încercat tot felul de diete. A vrut să slăbească cu ajutorul arhicunoscutei diete Dukan, dar a dat jos doar 3 kg, după care a pus înapoi vreo 17 kg, în doar 6 luni. ”Am fost la un pas de diabet, dar aveam şi probleme grave cu ficatul. Mi-era teamă să nu fac accident vascular. M-am operat în aprilie, la medicul Rubin Munteanu. Brânduşa Covalciuc cântărea 102 kg înainte de intervenţia chirurgicală, iar acum a dat jos 23 kg, deci are 79. ”Nu mai am glicemie mare, mănânc normal, sunt un alt om”, ne-a spus artista.

Click! spune

Operaţia de micşorare a stomacului (gastric sleeve) constă în secţionarea stomacului pe cale laparoscopică, cu îndepărtarea porţiunii dorsale, ce constituie aproximativ 80% din volumul organului. În urma procesului, centrii foamei sunt eliminaţi. În circuitul digestiv rămâne un tub gastric cu un volum redus (100 ml), ce te obligă să consumi alimente în cantităţi foarte mici. Intervenţia costă aproximativ 25.000 de lei.

Loading...

Citește și

  • A devenit o modă printre vedete ca să scape de kilogramele în plus cu ajutorul bisturiului. Mai nou, şi două cântăreţe de muzică populară, Brânduşa Covalciuc Ciobanu (52 de ani)şi Nicoleta Voica (59 de ani), au scos bani grei din buzunar ca să-şi recapete silueta din anii de liceu.

  • Frumuseţea-i trecătoare, dar o putem ţine în loc cu mici trucuri. La asta s-au gândit şi doamnele muzicii româneşti, care au apelat, cu încredere, la priceperea medicilor esteticieni. Cea care s-a întinerit recent cu câteva injecţii cu botox este nimeni alta decât Elena Merişoreanu.