Cum arată Lavinia Petrea, însărcinată în cinci luni cu al treilea copil

lavinia_petrea.jpg

lavinia petrea pro tv
Lavinia Petrea a devenit mămică pentru a treia oară
Foto: arhivă personală

Nu toate gravide au norocul Laviniei Patrea! Ştirista Pro tv, însărcinată în cinic luni şi jumătate cu al treilea copil, se laudă cu o siluetă de invidiat şi nu are nevoie de mari schimbări vestimentare. Recent, prezentatoarea tv pe care telespectatorii o văd mereu "ascunsă" după pupitru a demonstrat la un eveniment monden la care a fost invitată că este într-o formă fizică excelentă. Nu s-a îngrăşat aproape deloc, iar burtica de gravidă abia dacă se observă.

Lavinia Petrea este însărcinată în cinci luni şi jumătate și va avea încă o fetiță cu soțul ei, Romulus Dan Varga. Cei doi mai au împreună o fetiță, Klara, în vârstă de doi ani și un băiat, Mathias, de patru ani. În urmă cu doar câteva zile, blondina a participat la un eveniment monden, la care şi-a dezvăluit sarcina în toată spelndoarea. Îmbrăcată casual, cu o pereche de pantaloni şi o cămaşă de cumoare neagră, vedeta a "spart" monocromia ţinutei cu o pereche de sandale verzi comode. Vedeta radiază de fericire şi se simte excelent.  

lavinia.jpg

lavinia petrea sarcina cinci luni si jumatate
Lavinia Petrea va avea tot o fetiţă
Foto: arhivă personală

"Dumnezeu a fost bun cu noi. Eu mă simt bine deocamdată, deşi această sarcină a venit destul de repede după cea cu Klara, şi sper ca totul să fie bine şi să avem încă o fetiţă sănătoasă“, declara ea în urmă cu două săptămâni într-un interviu pentru revista Viva.

Lvinia și soțul ei au o căsnicie solidă. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Parchetul General, acolo unde ea era acreditată, iar el lucrează de mai mulţi ani. 

lavinia.jpg

lavinia petrea copii pro tv
Lavinia, alături de Mathias şi Klara
foto: captură video

"Soţul meu este cunoscut prin munca şi proiectele lui, acolo unde trebuie, şi sunt foarte mândră de el. Nu l-am ascuns şi nu îl ţin ascuns. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale la Parchetul General. A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste câteva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost şi mai târziu. Chiar cred că atunci când doi oameni trebuie să fie împreună acest lucru se va întâmpla. Suntem împreună de aproape cinci ani, trăiţi cu intensitate. E bun, calm şi cald, mă ajuta foarte mult cu copiii şi este foarte implicat. (…) Mi se pare fantastic faptul că poate să facă toate acestea fără să îşi piardă vreun pic din masculinitatea şi farmecul cu care m-a cucerit“, spunea ştirista pentru aceeaşi sursă.

loading...
Loading...

Citește și

  • Lavinia Petrea a făcut anunțul lunii. Este însărcinată în cinci luni și va avea o fetiță alături de soțul ei, Romulus Dan Varga. Cei doi mai au împreună încă o fetiță în vârstă de doi ani și un băiat de patru ani.

  • Lavinia Petrea a făcut anunțul lunii. Este însărcinată în cinci luni și va avea o fetiță alături de soțul ei, Romulus Dan Varga. Cei doi mai au împreună încă o fetiță în vârstă de doi ani și un băiat de patru ani.

  • lavinia petrea gravida a doua oara fetita stiri pro tv

    Surpriză de proporţii în echipa Pro Tv! O cunoscută prezentatoare va deveni curând mămică pentru a doua oară. Discretă cu viaţa personală, ştirista a născut în urmă cu aproape doi ani un băieţel pe care l-a botezat Mathias, iar acum este din nou gravidă şi urmează să aducă pe lume o fetiţă.

  • Lavinia Petrea, stiri PRO TV

    De trei ani de când se trezeşte cu noaptea-n cap pentru a ajunge la pupitrul ştirilor Pro Tv, Lavinia Petrea nu mai ştie ce înseamnă să doarmă fără griji. Prezentatoarea vine cu ceva timp înainte să înceapă matinalul şi de fiecare dată înainte de a se aşeza pe scaun trece pe la cabina de machiaj. Curajoasă, vedeta care este mămică a doi copii, s-a fotografiat fără strop de make-up pe chip şi a împărtăşit imaginea cu prietenii şi telespectatorii fideli, care au apreciat naturaleţea ei.