Cum arată Gabriela Cristea gravidă în șapte luni! Și-a etalat burtica la plajă

gabi_cristea_2.jpg

gabriela cristea
Gabriela Cristea a înfruntat canicula și a mers la plajă
Foto: Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt în culmea fericirii, iar canicula nu îi i-a speriat. Evitând totuși orele amiezii, când temperaturile au atins valori extreme, Gabi Cristea și-a etalat burtica de graviduță la plajă.

Prezentatoarea Tv de la Kanal D și soțul său s-au fotografiat împreună pe litoral și au publicat imaginea pe contul de Facebook al Gabrielei. Îmbrăcată într-un costum de baie înflorat și cu ochelari de soare, a îndrăznit să înfrunte căldura sufocantă și să se bucure de briza mării pe seară. „După 18.00 burticile pot sta la soare”, a glumit ea pe pagina sa online.

Gabriela Cristea este însărcinată în luna a șaptea și atât ea, cât și Tavi sunt nerăbdători ca fetița lor să vină pe lume.

gabriela cristeaZoom
Gabi Cristea este însărcinată în luna a șaptea
Foto: Facebook
loading...
Loading...

Citește și

  • gabriela cristea insarcinata 22 de saptamani burtica

    După ani de încercări şi tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea (42 de ani) va deveni mămică pentru prima dată peste doar câteva luni. Preocupată ca totul să decurgă fără incidente, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d are mare grijă să se protejeze. Vedeta doarme mai mult, îşi ia pauze ori de câte ori simte nevoia şi a renunţat chiar şi la pantofii cu toc.

  • gabriela cristea insracinata cinci luni leagan gradina

    Gabriela Cristea (42 ani), prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine“ de la Kanal D, se pregăteşte să petreacă mai mult timp în aer liber, în această vară, în grădina din curtea vilei în care locuieşte. Însărcinată în cinci luni, vedeta tv a fost surprinsă plăcut de soţul ei, care i-a făcut un cadou de care să profite împreună.