Cum arăta câștigătorul Eurovision România, mai slab cu 50 kg!

ovidiu_anton_mai_slab_cu_50_kg.jpg

ovidiu anton castigator eurovision romania 2016
Ovidiu Anton s-a îngrășat foarte mult în ultimii zece ani, depășind cu mult 100 de kilograme. În 2004 avea în jur de 70
colaj: Click!

Acum are peste 100 și ceva de kilograme, dar Ovidiu Anton (33 de ani) nu a fost întodeauna grăsuț. Cântărețul care va reprezenta România în Suedia, la competiția internațională Eurovision 2016, avea cu 50 de kilograme mai puțin acum mai bine de zece ani, când s-a lansat la Școala Vedetelor (TVR). Click! îți prezintă imagini în exclusivitate.

Între anii 2004-2006, Ovidiu Anton a participat la cea de-a doua ediție a show-ului de talente „Școala vedetelor”. Realizatorul show-ului, Titus Munteanu, l-a îndrăgit foarte mult pe solist și l-a poreclit Pitbull, pentru că încă de atunci Ovidiu era pasionat de animale și crescător de câini. Din aceeași perioadă i se trage și o altă poreclă, „Profu’ de rock”, Ovidiu fiind simpatizat încă de pe atunci pentru melodiile pe care și le alegea din repertoriul rock internațional.

Imaginile cu Ovidiu Anton din acea perioadă îl arată pe solist de nerecunoscut. Între timp, câștigătorul finalei Eurovision România 2016 a câștigat peste 50 de kilograme. 

A fost șef de promoție la „Școala Vedetelor” (TVR)

Era la fel de vioi pe scenă și atunci

ovidiu_anton_slab.jpg

ovidiu anton mult mai slab
Ovidiu Anton era mult mai slab până în 2006
captură: youtube

La 6 martie, a câștigat Finala Eurovision România 2016

Duminică (6 martie), Ovidiu Anton a câștigat Finala Eurovision România 2016. Solistul va merge în Suedia, pentru a reprezenta România în etapele finale ale competiției, organizate anul acesta în Stockholm. Ovidiu Anton a câștigat Finala Eurovision România 2016 cu piesa „Moment Of Silence”, o compoziție proprie. Momentul său a primit cele mai multe puncte din partea juriului, în semifinala de vineri (4 martie), dar și cele mai mule voturi din partea telespectatorilor, în finala de duminică (6 martie).

Loading...

Citește și

 • Ovidiu Anton Finala Eurovision Romania 2016

  Click! îți spune cine este Ovidiu Anton (33 de ani), solistul care a câștigat Finala Eurovision România 2016 și va merge în Suedia, pentru a reprezenta România în etapele finale ale competiției. Solistul este căsătorit și are o fetiță foarte frumoasă.

 • ovidiu anton selectia nationala eurovision

  Fost participant la Festivalul Mamaia şi şef de promoţie al celei de-a doua edițiia de la „Şcoala vedetelor”, Ovidiu Anton (33 de ani) este îndrăgostit de muzică încă din copilărie. Anul acesta participă din nou la Eurovision, cu piesa „Moment of Silence”.

 • Vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare, a avut loc Semifinala Eurovision România 2016. Evenimentul a fost transmis în direct de posturile televiziunii publice, TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar şi online, pe site-ul www.tvrplus.ro.

 • ovidiu anton semifinala eurovision romania 2016

  Leonard Miron (47 de ani), fost prezentator al Eurovisionului în România, a făcut o analiză la sânge a pieselor care participă anul acesta la Selecția Națională. Click! a aflat care este clasamentul propus de Leonard pentru Semifinala Eurovision România 2016, care anul acesta va avea loc vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, de site-ul www.tvrplus.ro.

 • florena eurovision 2016 selectia nationala

  Click! a aflat secretele celei mai tinere concurente de anul acesta de la Eurovision. Se numește Florena Ticu Sandro, are 16 ani și lucrează cu unul dintre cei mai vestiți compozitori din România, Laurențiu Duță.

 • mihai traistariu

  Mihai Trăistariu a ieșit doar pe locul patru în preferințele juriului în semifinala națională Eurovision de vineri, 4 martie, dar acest lucru nu l-a mirat sau supărat. În interviul acordat în exclusivitate pentru Click!, cu doar câteva ore înainte de a urca în finala națională Eurovison, din 6 martie, Trăistariu a explicat care sunt părerile lui cu privire la modul de votare al juraților, dar și care sunt schimbările pe care le-a făcut pentru marele show transmis în direct de TVR, cu începere de la ora 20:30.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1