Cum arată camera fiului Mihaelei Rădulescu din vila de lux a vedetei

copil_mihaela.jpg

mihaela radulescu copil ayan
Mihaela şi fiul ei, Ayan
foto: arhiva personală

Mihaela Rădulescu ştie pentru ce a muncit toată vara. Jurata de la "Românii au talent" şi-a făcut o casă la care mulţi îndrăznesc doar să viseze. Diva de Monaco nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de confortul ei şi al fiului ei, Ayan, pe care îl are din mariajul cu Elan Schwartzenberg. Şi-a amenajat un dormitor luxos, iar băiatului i-a făcut o cameră, cât o sală de clasă!

Băiatul de 12 ani al Mihaelei Rădulescu are tot ce îi trebuie pentru a continua să fie un elev silitor. Mama lui şi designerii cu care diva de Monaco a lucrat la amenajarea noii sale vile s-au gândit la toate aspectele casei, iar camera lui Ayan este cu adevărat specială. Este spaţioasă, cu loc de făcut temele, dar şi cu un perete complet negru, care este folosit pe post de tablă.

camera_ayan.jpg

camera ayan mihaela radulescu vila de lux monte carlo
Aşa arată noua cameră a lui Ayan din vila de lux a mamei sale
foto: arhiva personală

Acolo, băiatul îşi notează cu cretă albă tot ce i se pare important, iar mama lui este cea mai mândră că Ayan este încăntat de "dotările" camerei, pe care nu ezită să le folosească din plin. Vedeta a continuat să publice imagini pe reţeaua de socializare Instagram în care "tabla" este folosită la maxim de Ayan. "Fii-miu iese singur la tablă, în camera lui", a notat jurata de la Pro Tv la descrierea fotografiei.

casa_mihaela.jpg

casa mihaela radulescu spatiu vila de lux
Casa Mihaelei Rădulescu a fost o adevărată investiţie
foto: arhiva personală

Deşi fiul ei are toate "instrumentele" la îndemână pentru a învăţa acasă, vedeta suţine că se declară împotriva "homeschooling-ului". "Cred în şcoală şi profesori", a adăugat Mihaela Rădulescu când a fost întrebată dacă îşi va retrage fiul din sistemul de învăţământ.  

lampi.jpg

lampi mihaela radulescu detalii
Vedeta a fost foarte atentă la detalii. A ales corpuri de iluminat cu un design special
foto: arhiva personală

Vedeta a locuit noua ani într-un apartament din Monte Carlo până să se mute la casă pe pământ. Toate camerele au fost decorate cu mult gust, iar piesele sunt atipice. A ales lămpi şi lustre cu un design interesant, dar şi statuete pe care le-a aşezat pe holurile spaţioase. 

statueta.jpg

casa mihaela radulescu spatiu vila de lux
Mihaela a ales obiecte decorative care să o inspire
foto: arhiva personală

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1