Cum arată Aura Urziceanu la 71 de ani! Motivul pentru care solista a venit în țară

aura-urziceanu-tanara.jpg

aura urziceanu
Așa arăta Aura Urziceanu în tinerețe

Îndrăgita interpretă de jazz este scumpă la vedere, însă zilele acestea Aura Urziceanu a revenit în atenţia fanilor, datorită unui spectacol organizat la Circul Globus. Solista, stabilită de ani buni peste Ocean, este o explozie de energie, așa cum o știm dintotdeauna.

S-a stabilit în Canada în 1985, iar de atunci a tot făcut naveta între țara natală, România, și țara de adopție. Tocmai de aceea, Aura Urziceanu (71 de ani) este o prezență rară la evenimentele autohtone. Pentru 19 noiembrie (n.r. ieri) artista a primit oferta de a cânta la “Gala Stelelor”, de la Circul Globus, eveniment prezentat de Octavian Ursulescu, și unde s-au mai alăturat vedete precum Corina Chiriac, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Marina Florea sau Ricky Dandel.

andrei-tudor-aura-urziceanu-ionel-tudor.jpg

Andrei Tudor, Aura Urziceanu și Ionel Tudor, la întâlnirea de la spectacol
foto: arhiva personala

Compozitorii Ionel Tudor şi fiul lui, Andrei Tudor, s-au întâlnit cu Aura Urziceanu la repetiţii şi au imortalizat momentul, publicând fotografiile pe o reţea de socializare. Iar în dreptul imaginii, compozitorul Ionel Tudor a scris „Întâlnirea anului! Fabuloasa Aura Urziceanu e lângă noi! Imensă bucurie!”. Se observă că artista nu s-a schimbat tare mult, însă este neobișnuit să o vedem îmbrăcată în “civil”, și nu în rochiile ei spectaculoase, de scenă. Puloverul cu motive de iarnă și căciulița roz, pufoasă, îi dădeau un aer fresh. “În seara asta (n.r. aseară) suntem la Circ, cu «Gala Stelelor», unde fiecare artist va cânta câte două piese. Aura Urziceanu va fi prezentă și la festivalul «RadiRo», iar miercuri şi sâmbătă va mai avea din nou concerte la Sala Mica a Palatului (Sala Auditorium) şi toate biletele au fost deja vândute. Aura Urziceanu este de ani de zile stabilită peste hotare, iar fiul ei, Elia Ruly (46 de ani), care este şi el artist, cântă la Londra. Din păcate, soțul ei a murit acum câţiva ani (n.r. Ron Rully a decedat în 2015), iar ea este acum singură,” ne-a spus, în exclusivitate, compozitorul Andrei Tudor.

Loading...

Citește și