Cum arată Andrei Ștefănescu și Crudu în fuste vietnameze la Asia Express

_dof7258_diana_oros.jpg

Daniela Crudu și Vica Blochina

Asia Express le supune pe cele 6 echipe rămase în competiție la provocări extenuante. Dar pe lângă toate greutățile concursului, Asia Express le-a pregătit și câteva probe mai amuzante. În cadrul ediției difuzate astăzi, 19 ferbruarie, vedetele au fost nevoite să copieze piesele vestimentare ale unor femei din Vietnam și apoi să le probeze.

Provocarea le-a dat multe bătăi de cap, iar concurenții au fost nevoiți să-și dea silința pentru a nimeri exact ținutele femeilor vietnameze. Andrei Ștefănescu, Daniela Crudu, Ana Baniciu și Claudiu, fratele lui Cătălin Moroșanu au fost nevoiți să îmbrace hainele respective.

andrei_stefanescu.jpg

Andrei Ștefănescu
Foto Captură Video Antena

crudu.jpg

Daniela Crudu
Foto Captură Video Antena

frate_morosanu.jpg

Claudiu, fratele lui Cătălin Moroșanu
Foto Captură Video Antena

La finalul cursei, Lora și iubitul ei au reușit să ajungă primii, urmați de Daniela Crudu și Vica Blochina, în final ajungând Ana Baniciu și Raluka, deznădăjduite.

ana_baniciu.jpg

Ana Baniciu
Foto Captură Video Antena
Loading...

Citește și

  • Emisiunea a început din prima cu restricții. Gina Pistol le-a cerut concurenților să renunțe la toate telefoanele și la bani. Au fost șocați când au aflat că trebuiau să ajungă la hotel pe jos fără bani.

  • asia express

    „Asia Express” s-a dovedit una dintre cele mai grele încercări pentru cei 14 concurenți. Vedetele aproape că și-au dat sufletul în timpul curselor contra-cronometru și au degustat cele mai năstrușnice „preparate” culinare. În final după primele două ediții, o echipă a fost nominalizată să părăsească „Asia Express”.