Cum arată Andreea Esca cu ochelari!

esca_vara.jpg

andreea esca alexandre eram familie
Andreea Esca, în aşteptarea zilelor toride
Foto: Arhivă personală

Andreea Esca a fugit din Bucureşti într-o escapadă romantică cu soţul ei. Prezentatoarea ştirilor Pro Tv s-a fotografiat la Zidul Berlinului, iar din imaginea pe care a publicat-o pe contul de socializare vedeta tv are un look complet schimbat. Admiratorii ştiristei au remarcat imediat că Andreea Esca poartă ochelari.

Ştirista şi soţul ei s-au pozat de-o parte si de alta a zidului de beton, iar la descrierea a scris câteva cuvinte care le-a dat admiratorilor ei de gândit. 
"Dacă nu cădea Zidul, aşa rămâneam", a scris ea pe pagina ei de Facebook, sugerând că s-au întâlnit la momentul potrivit. Reacţiile nu au întârziat să apară, toţi felicitându-i pe cei doi soţi pentru relaţia frumoasă pe care o au.

esca_ochelari.jpg

andreea esca ochelari berlin eram sot escapada
Andreea Esca si soţul ei s-au pozat la Zidul Berlinului
foto: Facebook

Andreea Esca şi Alexander Eram s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, la o petrecere. Pe vremea aceea, Alexander era managerul fabricii de confecţii de unde cei din staff-ul Pro tv procurau sacourile pentru prezentatoare. Un an mai târziu s-au căsătorit apoi şi-au întregit familia cu o fetiţă, Alexia, şi un băiat, Aris. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1