Cum arată Andi Moisescu costumat în Pantera Roz la Românii au talent

annnnndi.jpg

Andi Moisescu și Mihaela Rădulescu
Foto Instagram

Sezonul acesta din Românii au talent este plin de numere spectaculoase și de concurenți foarte talentați și bine pregătiți. Dar nu doar concurenții sunt pregătiți, ci și jurații au avut costumații spectaculoase și s-au ridicat la nivelul emisiunii.

Lui Andi Moisescu i s-a oferit un costum de Pantera Roz, iar el a acceptat să-l poarte imediat. Mihaela Rădulescu l-a încurajat să poarte acel costum dar l-a și complimentat imediat. 

Zoom
Andi Moisescu
Foto Captura ProTv

Andi a jurizat numărul respectiv deghizat în Pantera Roz, iar publicul l-a aplaudat pentru curajul pe care l-a avut.

Zoom
Andi Moisescu
Foto Captura ProTv
loading...
Loading...

Citește și

  • Pro TV a achizitionat licenta de productie a formatului „Who knew?”, iar prezentatorul noii emisiuni va fi Andi Moisescu! Show-ul este reprezentat de o competitie intre doua echipe formate din vedete din Romania, conduse de doi capitani extrem de carismatici si pusi pe glume si prezentat de unul dintre cei mai indragiti oameni de media din tara.

  • A început numărătoarea inversă până pe 16 februarie, când la PRO TV va avea loc marea premieră a sezonului opt al emisiunii „Românii au talent”. Şi pentru că primele ediţii sunt înregistrate, juraţii şi prezentatorii au timp să-şi vadă de proiectele personale. Click! îţi spune ce fac în timpul liber simpaticii Bartoş, Moisescu, Smiley şi Călinescu.