Cum arată Alina Sorescu cu 10 kilograme în plus

sorescu.jpg

alina sorescu alexandru ciucu sarcina primul trimestru
Alina Sorescu este mămica a două fetiţe
foto: arhiva personală

Alina Sorescu se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară. Artista a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina şi a avut ziele trecute ultima apariţie la tv. Cântăreaţa a venit cu micuţii pe care îi pregăteşte la şcoala ei de muzică şi a demonstrat că este o graviduţă activă.

Alina Sorescu (29 de ani) numără zilele până când va deveni mămică pentru a doua oară și îi va dărui o surioară fetiței sale în vârstă de doi ani, Elena Carolina. Artista a avut, vineri (11 martie), ultima apariţie televizată, înainte să nască. Prezentă în platoul unei emisiuni, Alina Sorescu a făcut dezvăluiri despre sarcina ei.

sorescu.jpg

alina sorescu insarcinata a doua oara
Alina Sorescu nu a avut o sarcină grea
foto: captură video

”M-am simțit bine aproape toată sarcina. Am luat zece kilograme până acum, dar nu-mi fac probleme. Le dau jos, aşa cum le-am pus. Voi intra înainte cu o lună în concediu prenatal. Deja, copiii au început să plângă. Voi reveni la toamnă cu idei noi. Copiii te motivează să faci lucrurile bine", a povestit Alina Sorescu.

alina_sorescu.jpg

alina sorescu insarcinata a doua oara
Artista a luat proporţii, însă nu este îngrijorată
foto: captură video

Solista este căsătorită cu designerul Alexandru Ciucu şi mai are acasă o fetiţă, Elena Carolina. 

Loading...
 
 

Citește și

 • alina sorescu atelier muzica cursuri muzica pentru cooii

  La nici doi ani de când a adus-o pe lume pe fetiţa ei Elena Carolina, Alina Sorescu face anunţul cel mare. Este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreaţa şi soţu ei designerul Alexandru Ciucu sunt în al nouălea cer.

 • alina sorescu gravida

  Alina Sorescu este o gravidă de nota 10. Însărcinată în luna a șasea cu cel de-al doilea copil, vedeta pare să țină kilogramele sub control, iar chipul îi strălucește de fericire. Alina i-a fost alături soțului ei la evenimentul de lansare a colecției ”Toys and tales” joi, 11 februarie.

 • alina sorescu alexandru ciucu copii

  Au deja acasă o fetiţă, dar barza le va aduce în primăvară încă o mică prinţesă. Una cu care micuţa Carolina abia aşteaptă să bea ceaiul şi să-şi împartă toate păpuşile.

 • alina sorescu alexandru ciucu sarcina primul trimestru

  Astrele s-au aliniat aşa cum trebuie pentru Alina Sorescu (29 de ani), care în urmă cu două zile a făcut anunţul cel mare. Cântăreaţa îşi dorea să devină din nou mămică, iar dorinţa i s-a îndeplinit mai repede decât se aştepta. Soţia designerului Alexandru Ciucu este însărcinată în patru luni şi încă aşteaptă să afle sexul bebeluşului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1