Cum arată acum Angela Similea și adevăratul motiv pentru care nu mai cântă! A revenit în țară

similea.jpg

angelea similea sua
Angela Similea a rămas văduvă în 2011
Foto: Arhiva Click!

Angela Similea (72 de ani) a revenit în România și cântă din nou. Una dintre cele mai iubite artiste de muzică ușoară, Angela Similea, a urcat din nou pe scenă și a cântat, duminică, 27 ianuarie, la Restaurant Club Herăstrău, cu ocazia aniversării compozitorului Ovidiu Komornyik (50 de ani). De vocea divei s-au bucurat însă doar prietenii, pentru că Angela Similea a decis în anul 2014 să pună punct carierei muzicale. În ciuda faptului că are cereri de concerte atât în țară, cât și în străinătate, nu vrea să revină în fața publicului. Click! a aflat motivele pentru care cântăreața a renunțat definitiv la spectacole în favoarea unei vieți liniștite.

E văduvă din anul 2011, iar de atunci Angela Similea (72 de ani) face naveta între București și Sudbury (Massachusetts, SUA), unde își vizitează unicul fiu Sorin Hilgen (46 de ani), nora Nicole și nepoții Jan Christian (23 de ani) și Grace (21 de ani). A fost mereu o prezență discretă, însă în ultimii ani a refuzat orice interviu și orice apariție. În decizia Angelei Similea a contat foarte mult și datoria la bănci moștenită de artistă de la ultimul soț, politicianul Victor Surdu. Pentru a rezolva această problemă, artista a scos la vânzare conacul familiei, din comuna Belciugatele, evaluat la 750.000 de euro. Chiar dacă se află la doar 45 de kilometri de București, proprietatea nu și-a găsit încă un cumpărător.

Angela Similea vrea să rămână cu imaginea angelică

Angela Similea a apărut tot mai rar la evenimentele mondene și a păstrat legătura doar cu prietenii foarte apropiați, ceea ce a alimentat speculațiile. S-a spus că s-a mutat definitiv în SUA, la fiul ei sau că s-a mutat din țară. Cântăreața a dezmințit, spunând că nu își va părăsi niciodată patria. Și iată că își ține promisiunea.

angela_similea_220449l_71291600.jpg

Foto: Arhiva personală

Cu toate că arată în continuare foarte bine și vocea ei transmite aceeași emoție, Angela Similea preferă să nu mai apară pe scenă sau în emisiunile TV. Diva e întrebată adesea de prieteni de ce nu continuă să cânte dacă poate, iar răspunsul Angelei e cât se poate de simplu: ține ca imaginea ei angelică să nu fie acoperită de aspectul ei actual. „Arată senzațional și e într-o formă perfectă, iar vocea ei e neschimbată. Dar s-a retras și nu vrea să revină asupra deciziei. Spune că își dorește să rămână în memoria oamenilor așa cum a fost la apogeul carierei, nu să ajungă să zică lumea «Vai, săraca, uite ce a îmbătrânit și ce demolată e!». Ea ne-a spus că de la o vârstă, un artist trebuie să știe să facă un pas înapoi”, au declarat, pentru Click!, surse din anturajul vedetei.

Loading...

Citește și

  • angela similea, proces, sot, Victor Surdu, Gabriel Surdu, avere, vila, fiu

    Cea mai frumoasă şi mai talentată solistă a ”Epocii de Aur”, Angela Similea, n-are linişte nici la 72 de ani. A fost hărţuită de creditori, a rămas fără un apartament, iar de patru ani se chinuieşte să vândă vila din Belciugatele, în valoare de 750.000 de euro. Iar acum contestă decizia instanţei care i-a acordat cumnatului ei partea de moştenire a regretatului Victor Surdu, bărbatul pe care ea l-a idolatrizat.

  • Angela Similea (69 de ani), s-a trezit, acum patru ani, după decesul soţului ei, Victor Surdu, singură, într-o vilă cu 16 camere, dar şi cu multe datorii la bancă. A vrut să vândă această proprietate cu 750.000 de euro, însă, deşi a scăzut preţul cu 100.000 de euro, clienţii tot au strâmbat din nas, după ce, la vizionare, au înotat prin noroi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1