Cum a ajuns să facă muzică solistul de la The Motans: «A fost un drum lung»

inna_the_motans.jpg

Inna și Denis Roabeș
Foto Instagram

Denis Roabeș este solistul de la trupa care a făcut furori în ultimul an în România. Trupa The Motans a devenit cunoscută pentru colaborările pe care le-au avut de-a lungul timpului cu artiști consacrați precum INNA și Delia. Aceștia sunt originari din Republica Moldova, însă au fost dintotdeauna siguri că se vor muta în altă țară pentru a-și urma visul de a deveni o formație cunoscută.

Solistul trupei a mărturisit că au compus piese din ură, și că, simte că s-au schimbat foarte multe lucruri în bine de când au devenit cunoscuți. Denis se inspiră din foarte multe lucruri, de la oameni, muzică și artă, și până la lucruri care le-au marcat viețile. Pentru ei, cel mai important motiv pentru care fac muzică este recunoștința publicului. 

the_motans.jpg

Trupa The Motans
Foto Instagram

"Am compus piese din ură. Pur și simplu fierbeam în mine. Am zis că, decat să transform energia asta în ceva rău, mai bine o fac în ceva mișto.

A fost un drum mai lung. Eu sunt convins că dacă nu ajungeam în Romania să facem muzică serioasă, nu aș fi rămas în Republica Moldova, am simțit nevoia să schimb ceva în viața mea. Lucrurile s-au schimbat în bine. Eu îmi iau inspirație din orice, din poveștile oameni, din viață.

Pe mine mă motivează publicul", a delcarat Denis Roabeș pentru unsitedemuzica.ro

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1