Cum a ajuns Pelinel regină în casa şi în viaţa lui Borcea

b112-13-vedetete-1-35col.jpg

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au botezat fiul în secret, pe 1 mai 2017. Afaceristul a fost eliberat 24 de ore pentru acest eveniment
Fotografii: BLITZ/Mihai Ionescu

Răbdarea este cuvântul cheie în relaţia Valentina Pelinel-Cristi Borcea. Fotomodelul a tăcut când a trebuit, a aşteptat cât a trebuit, iar acum are o viaţă de prinţesă, deşi bărbatul pe care îl iubeşte se află încă după gratii. Mâine, pe 8 iunie, vedeta va sărbători primul anişor din viaţa lui Milan, fiul pe care şi l-a dorit mai presus de orice.

Dăm timpul înapoi, iar acum un an, pe vremea asta, Valentina Pelinel (36 de ani) avea bagajul de maternitate pregătit, un car de emoţii şi un secret care a creat isterie în lumea mondenă.
Deşi era întrebată de nenumărate ori dacă poarte în pântece copilul lui Cristi Borcea (47 de ani), vedeta s-a eschivat de fiecare dată.
Iată că azi, lucrurile sunt mai mult decât clare, iar fotomodelul şi-a schimbat şi viaţa, şi domiciliul, şi statutul.

b212-13-vedetete-foto-2-2-c.jpg

Aceasta este vila din Pipera, în care locuiesc acum Valentina şi fiul ei

– Ianuarie 2016 – Valentina Pelinel anunţă că e gravidă. Vedeta a recunoscut că e însărcinată cu băieţel, iar pe buzele tuturor era un singur nume în dreptul tatălui: Cristi Borcea.
– Iunie 2016 – Cristi Borcea devine tătic pentru a şaptea oară. Aflat în închisoare, unde îşi ispăşeşte pedeapsa primită în “Dosarul Transferurilor”, afaceristul a fost răvăşit de vestea că iubita lui, Valentina, a adus pe lume un băieţel, aşa că i-a trimis la maternitate un “camion” de flori.

b312-13-vedeetete-foto-3-2-.jpg

Bona de nădejde este nedezlipită de micuţul Milan

El mai are 3 copii cu Mihaela Borcea, doi cu Alina Vidican şi unul nelegitim, cu o avocată.
– Noiembrie 2016 – Afaceristul divorţează oficial de Alina Vidican. Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat la notar, în Constanţa, după o căsnicie care a durat 5 ani.
Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acţionar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă.
– Decembrie 2016 – A devenit stăpână în vila din Pipera. Valentina şi-a luat în serios rolul de iubită oficială a lui Cristi Borcea şi s-a instalat în vila acestuia din Pipera.

b412-13-vedetete-foto-4-2-c.jpg

De 1 Iunie, Valentina a petrecut cu copiii la centrul de evenimente al familiei

Are o relaţie bună cu familia lui Cristi, dar şi cu copiii pe care acesta îi are din căsnicia cu Mihaela Borcea, Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani).
– Martie 2017 – Preia afacerile iubitului. Nu s-a mulţumit să stea cu mâinile în sân, aşa că Pelinel a hotărât să aducă bani în casă. Vedeta s-a implicat în afacerile lui Cristi Borcea, mai precis, a preluat ”cârma” centrului de evenimente din Crângaşi, “Magic Place”.
Numeroase vedete au apelat deja la ajutorul Valentinei pentru evenimentele de familie, iar de 1 Iunie blondina a inaugurat şi locul de joacă “Magic Playground”.

b512-13-vedetete-foto-5-2-c.jpg

Cristi Borcea i-a pus la dispoziţie un şofer de încredere, care o ajută mereu şi la cumpărături

– Mai 2017 – Şi-a câştigat angajaţii de partea ei. De când a devenit mamă şi mai ales de când s-a mutat în casa lui Borcea, Valentina Pelinel nu mai e nevoită să mişte nici un deget.
Are o bonă de încredere, care o ajută cu Milan, are un şofer personal, care îi face şi cumpărăturile, iar angajaţii asiatici ai familiei sunt la dispoziţia ei zi şi noapte.
Fiul ei este şi el foarte apropiat de bonă şi de şofer, iar aceştia îi fac toate poftele.
Loading...
 
 

Citește și